Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Рибацькі гуляння "Жуківський хижак" 2011

Рибацькі гуляння "Жуківський хижак" 2011

» 06.11.2011 09:01 pm

Рибацькі гуляння "Жуківський хижак"

Зображення

Організатор:
Львівський Клуб активного відпочинку

Місце проведення:
Водойма "с.Жуків Бережанський район"

Спонсори:
Генеральний спонсор - компанія "Флагман"
Зображення

Львівський Клуб активного відпочинку
Магазин "Золотий карась"
Бар – крамниця «Букет вина»
Магазин "Рибальський острiв"

Організатори та судді:
1.jpg
Володимир
2.jpg
Олег
5.jpg
Віктор
3.jpg
Олексій
6.jpg
Ігор
4.jpg
Тетяна

Пресса

Повідомлення: 505

Re: Рибацькі гуляння "Жуківський хижак" 2011

» 06.11.2011 11:21 pm

Зображення

Рибальський сезон настільки короткий, що ледь встигаєш попасти на цікаві водойми та цікаві міроприємства. Всі вихідні розплановані – в суботу підготовка до рибалки, і заробляння балів у дружини, щоб у неділю вдало відловитись. А якщо плануються якісь змагання, то вся субота присвячується тренуванням і зборам, а неділя пролітає в напруженому ритмі змагань.А буває, що змагання тривають і по півтижня (серед карпятників), так там терплять не тільки домочадці, а ще й шеф, і колеги по роботі.А от на рибалку у вихідні разом з друзями та близькими людьми, практично часу немає. А як хочеться просто половити рибку, зігрітися теплим чаєм, подихати свіжим повітрям, полюбуватися красою осінньої природи, та отримати море задоволення і подарунків.
Таке свято душі вирішив подарувати своїм рибакам Львівський клуб активного відпочинку. Вибравши день, коли ще немає сильного холоду, і активність риби ще не спала, Клуб вирішив провести рибацькі гуляння і символічне закриття сезону.

12.jpg
11.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg

На свято 6 листопада приїхало багато учасників – 44 рибака і 3 рибачки, серед яких були професіонали і початківці, спортсмени і відпочивальники.
Враховуючи далеку відстань між Львовом і с. Жуків, можна було зробити висновок, що люди з нетерпінням очікували події, і зовсім не лягали спати, так як на призначеному місці більшість рибаків вже чекали з 5.30 ранку, коли реєстрація була призначена аж на 7.00.
По прибуттю всіх бажаючих отримати массу задоволення, о 7.00 розпочалась реєстрація учасників та підготовка спорядження. Практично 70 % учасників взяли на озброєння човни, маючи намір отримати приз в номінації «Найбільша 5-ка».
О 8.00 організатори оголосили регламент відпочинку, в який входило: ловля спінінгом на човні та з берега, використовуючи всі відомі дозволені методи лову, крім тролінгу, довільне проведення часу, а саме - вільне поєднання ловлі і відпочинку з 8.00 до 15.00, а також головний спонсор змагань оголосив про призові номінації, і побажав всім хорошого настрою та улову.

21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg

О 8.10 судді гулянь оголосили про відкриття гулянь. І тут почалось найцікавіше!
На воду почали хутко спускатись човни, по берегу розтягнулсь спінігісти, закидаючи один за одним в воду найрізноманітніші приманки, сподіваючись втерти носа колегам на човнах. Спочатку почали ловитись щуки, потім окуні, і дух азарту і перемоги почав брати верх над дружнім спілкуванням і відпочинком. Човни близько один до одного не підпливали, на березі спінігісти теж близько не підходили, забуваючи що вони не на спортивних перегонах, а просто на рибалці.
Але так тривало недовго – через дві години піднявся сильний вітер, при якому дуже важко було втриматися на одному місці, і човен постійно зносило, а так як глибина велика, то якоря часто не діставали до дна, і доводилось весь час гребти проти вітру.А кльов тим часом не дуже тішив, пішов дрібний і нецікавий окунь, щука перемістилася в самий камищ, в якому дуже не покидаєш через зацепи і бороди. В декого навіть якимось чином зник якір,тому спочатку капітану довелось обрати камиш в ролі пристані і якоря, а потім і взагалі вертатися на берег та висаджувати пасажира, у зв’язку з непереносимістю вестибулярним апаратом штормових умов рибалки.
Так по-трохи спінінгісти змінювали човен на берегову ловлю. Та коли риба переставала клювати, в нагоді ставали друзі, які наливали гарячий чай чи каву з чимось смачненьким, та зігрівали душу теплим словом та порадою. Перевівши дух в теплій компанії, знову піддавлися природному інстинкту мисливця, і полювали за трофейним уловом. Але успіх - птах примхливий, до когось він повертався передом щуки, яка ловилась в одному місці - вікна камиша, а до когось боком - часті сходи великого хижака і дрібний кількаміліметровий окунь знову нагадували, що треба повертатися в веселу душевну компанію поновити заряд бодрості і енергії.
В дружній компанії і веселій атмосфері час спливав дуже швидко, що навіть ніхто і не помітив як підібралась команда завершувати рибалку.

31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg
38.jpg
39.jpg

Потихеньку рибаки підтягувались до організаторської хатинки на зважування. На жаль, не всім вдалось сьогодні побачити хижака, а між тими кому пощастило трохи більше, розгорнулась боротьба за грами – Як ти міг зловити окуня на 2 грами більшого за мене?! Ще друг називається! (звичайно ці всі репліки говорились жартома - прим. авт). Звичайно був не тільки найбільший окунь на 140 грам, а й щука на 1,6 кг, та багато дрібнішого окуня та щуки.

41.jpg
42.jpg
43.jpg
44.jpg

Коли зважування завершилось, то розпочалась святкова трапеза. Хазяї водойми зварили смачну наваристу юшку, під яку лунали теплі тости, піднімався настрій та градус тіла.
В компанії розповідали різні рибацькі історії та легенди, ділились досвідом, навіть проводили додаткові мастер-класи по техніці закиду, показували уловисті проводки та приманки

Поки компанія відпочивала і веселилась, організатори змагань проводили підрахунок результатів та визначали переможця.
О 16.15 організатори оголосили переможців:

Зображення

1.jpg
Яремчук Геннадій
2.jpg
Війтик Богдан
3.jpg
Яремчук Геннадій
4.jpg
Федорцева Олена, Кисель Тетяна, Яремчук Марина

В номінації "Найбільший окунь" перемогу здобув – Війтик Богдан – нагороджений медаллю, та отримав приз:
- від генерального спонсора гулянь- магазину «Flagman» - VIP- карту, додаткову одноразову знижку на покупку, фірмову футболку та набір уловистого силікону;
- від Львівського клубу активного відпочинку та магазину «Золотий карась» - сертифікат на 300 грн;
- від магазину «Рибальський острів» - набір їстівного силікону
- від хазяїв озра - річний абонемент на безкоштовну рибалку на водоймі в с. Жуків

В номінації "Найбільша щука " перемогу здобув – Яремчук Геннадій – нагороджений медаллю, та отримав приз:
- від генерального спонсора гулянь- магазину «Flagman» - VIP- карту, додаткову одноразову знижку на покупку, фірмову футболку та набір уловистого силікону;
- від Львівського клубу активного відпочинку та магазину «Золотий карась» - сертифікат на 300 грн;
- від магазину «Рибальський острів» - набір їстівного силікону
- від хазяїв озра - річний абонемент на безкоштовну рибалку на водоймі в с. Жуків

В номінації "Найбільша рибна п'ятірка (щука, окунь)" здобув перемогу – Яремчук Геннадій – виборов медаль, та нагороджений цінним призом:
- від генерального спонсора гулянь- магазину «Flagman» - UL- спінінг та катушка ;

А також не залишилися без уваги і наші дівчата – Яремчук Марина, Федорцева Олена та Кисель Тетяна, які незважаючи на холодну пору року, все ж таки вирішили скласти компанію та конкуренцію своїм рибакам. За їхню хоробрість і мужність вони отримали смачний приз від спонсора бару – крамниці «Букет вина» - пляшечку ароматного кримського вина та від клубників – солодкий подарунок.

Так як головним гаслом генрального спонсору гулянь було «Без подарунку не залишиться ніхто!», то всім учасникам, незалежно від улову, були вручені призи – фірмова футболка, додаткова одноразова знижка на покупку та набір уловистого силікону.

002.jpg
001.jpg

Дякуємо всім за участь та організацію свята!
Було надзвичайно приємно, що на гуляння завітали практично всі рибаки, які подали заявку на участь!
Також хочемо висловити подяку генеральному спонсору змагань – магазину«Flagman» за підтримку в організації свята , а також надані цінні призи та подарунки.
Дякуємо за надані призи магазину «Золотий карась» та магазину «Рибальський острів» , бару – крамниці «Букет вина».
Окрема подяка хазяїнам водойми в с. Жуків за підтримку в організації міроприємства, подарунки та за смачну зварену юшку!
У цьому році Клуб закрив рибальський сезон! До зустрічі на відкритті у наступному році!

Пресса

Повідомлення: 505

» 07.11.2011 11:07 pm

Привет, всей рыбацкой братве!
Теперь уже можно вздохнуть спокойно - гуляние прошли, отчёт написан. Фух. :)

Мне очень всё понравилось, надеюсь и вам тоже. :)
Ни каких нарушений и темболее нарушений, которые могли повлиять на результаты взвешивания - не было. Честная и интересная борьба, хоть лично мне в ней не повезло - щука меня проигнорировала, даже Татьяна имела три схода, а я кроме мелкого окушка так ничего и не увидел. Так мне и надо - нечего с фотиком бегать! :D

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2411

» 08.11.2011 11:56 am

Забігаючи наперед, хочу подякувати всім, хто долучився до даного дійства: організаторам, спонсорам та учасникам. Молодці!
Тепер короткий звіт або "Як це було":
Четвер. Дзвоню до Юри (plano). "В Жуків їдеш?" - "Та напевне, що так". - "Я з вами".
Пробігся по магазинах, дещо докупив. В суботу провів підготовку, звірив снасті. З вечора думав лягти швидше спати, але поки те, поки се. Ліг спати біля 10 вечора. Не спалось, все собі уявляв величезних жуківських окунів, які мені клюватимуть на кожній проводці. Заснув біля опівночі. Снились великі риби :D . 2-45. Неділя, ніч, дзвінок будильника, різкий підйом, потихеньку вилажу з обіймів сну, швиденько пакуюсь і 3-45 сідаю до Юри в машину. Забираємо Тараса (TarasZV) та Ігора (Sapsan) і вирушаємо в напрямку Зеленої, де нас чекає Роман Григорович. Коротка зустріч, кілька слів і наша колона із двох машин мчить, розсікаючи світлом фар нічну імлу, в напрямку Жукова. Дорога проходить за байками та приколами досить швидко. Якість дороги теж не найгірша, сподівались на маневрування між ямами, але обійшлось і дорога пройшла без пригод. Заїжджаємо в Жуків і, трішки поблукавши, все ж потрапляємо до стоянки машин. На місці вже стояло кілька екіпажів, які з нетерпінням рвались в бій та готували снасті. Знайомства, привітання і помалу вирушаємо в напрямку альтанки для реєстрації, швиденько реєструюсь, складаю спінінг і починаю підглядувати по приманках рибалок (за чим мене і підстеріг хтось - див. фото вище :D ). Тим часом, народ потихеньку підтягується і купка людей біля альтанки щораз росте. Качаються човни, готуються снасті. А хтось вже пробує ловити рибу. Щучка, яку витягнув Віктор Minero додала наснаги та віри в хорошу рибалку. Потихеньку всі підготувались і звучить стартовий сигнал. Я, недовго думаючи, вирішую йти в напрямку будиночка, де йде стік з озера. По дорозі роблю пробні закиди, окунь стукає, виходить за приманкою, але ж розмір - ну просто гіганти 7-8 сантиметрів, приманка в рот не залазить :D . На одній з проводок витягую піпісона, потім другого, третього. Але така ситуація не радує. Ставлю двох дюймового їствіного віброхвостика і далі стукаю по дну. Те ж саме, то й ж розмір. Щоправда був один хороший тичок, але я його не реалізував. Поступово доходжу до зливу, де стояв Fishkeen з товаришем. Товариш Fishkeena натрапив на стайку окунька і час-від-часу витягував хороших окуньків, а я лиш стояв збоку і за цим спостерігав. Тички теж були, але знову ж він "мегаокунь". Довго такої обстановки я не витримав, та й щоб "жаба не вдусила" :D , вирішую йти в напрямку кущів, що по тому березі, де альтанка реєстрації. По дорозі обловлюю вільні від живцьовок місця. Ті ж самі тички і безвагові окуні. Була мисля вчіпити з пяток на кукан для приколу, але передумав і вирішив не мучити дитинчат :D . По дорозі опитую рибачків, ситуація та ж сама, нічого путнього. Помалу дойшов до Вови з Танею. Вова щось експериментував, Таня ловила "дроп-шотом". Тут я й став очевидцем хорошої покльовки в Тані, але, на жаль, "не судьба". Потрохи покидував і тут! - Ні, не покльовка, піднявся чималий вітер. Довжина закиду за рахунок вітру та контроль приманки зменшилась в рази, але нічого. Ловлю далі. Підійшов до Олексія. Покидав біля нього, зловив кілька піпісонів і пішов все-таки в сторону камишику. Там вже потихеньку почали випливати наші лодочники, яким хвиля не додавала комфорту в ловлі. Покидавши деякий час ще там, йду в сторону дамби. Покидав там. Знову нічого путнього. Загалом на озері виловив десь 25 піпісонів і аж одного окуня до долоні. Тут звучить сигнал фінішу. Так як для зважування пред"являти не мав що, швиденько перекусив смащнющою ухою і йду далі тренуватись в мікроджиговій проводці. Поступово дойшов до моста через річку, роблю закид вздовж кущів - удар, витягую окуня на лодонь, кілька закидів ще один. Загалом за хвилин 40 вдалось виловити 7 чи 8 окунів, один з яких дотягував до 150 грам. Чому ж на озері так не клювало :( . Але то таке. Загальне позитивне враження від зустрічі із компанією однодумців на водних просторах не змогло б погіршити ніщо - ні погода, ні кльов. Я залишився задоволений.

Всім ще раз дякую за компанію. До зустрічі на водоймах :wink:

v'JurOK

Повідомлення: 212

» 08.11.2011 02:00 pm

Ну і від мене невеличкий коментар, хоча майже все Юра в своєму звіті вже написав :D
Отож, якось зайшовши по звичці зранку на форум(починаю так кожен робочий день, заряджаюсь позитивом :) ), бачу оголошену реєстрацію на гуляння в Жукові, і ще й коли :!: - 6 листопада! А 7 листопада в тещі ювілей, отже точно на вихідних буду в Бережанах. Одразу ж першими реєструю себе і швагра(Юру). Ми на цьому ставку буваємо часто і дуже його любимо, тому розраховую на наше знання водойми і відповідно непоганий результат. З нетерпінням чекаємо вихідних, морально готуємо дружин і не забуваємо про приманки.
Непогана і безвітряна погода у п"ятницю і суботу обіцяє хорошу рибалку, але... вночі зривається шалений вітер, відчутно холодає :? Підйом в 5.30, готуємо каву, виходимо на подвір"я, щоб оцінити погодні умови і відповідно скорегувати екіпіровку. Зкожним поривом вітру надія на нормальний улов трішки зменшується, але згадуємо, що нарешті їдемо не на змагання, а просто на рибалку в хорошій компанії. Це піднімає настрій, і швиденько одягаємось, пакуємось і вприприжку по вже добре знайомих ямах їдемо в Жуків.
По приїзду кількість рибаків вражає, думав, що буде багато, але щоб приїхали всі...Це тішить, і ми морально готуємось до конкуренції, так навіть цікавіше.
Ми одразу вирішили впиратись в окуня, так як по щуці скласти конкуренцію учасникам на човнах шансів було вкрай мало. Оцінюючи силу вітру, довго вагаюсь чи збирати фінезу, чи обійтись лайтом і ловити на важчі приманки, але таки до мене доходить, що там де ми планували стати вітер буде в спину, тому швиденько біжу в машину, збираю фінку, в"яжу флюр і біжу до місця старту. Лайтову палочку збираю вже на місці, авось щучка вийде :wink:
Оголосили відкриття, пройшлись по правилах і гайда займати позиції. Ми з напарником рушаємо на наше улюблене місце - кут дамби біля зливу. Йти далеченько, тому сигнал старту чуємо ще в дорозі. Але спішити нікуди - не змагання ж :D
Підходячи все ближче до цілі помаленьку офігіваємо від кількості живцьовок розкладених по березі :shock: Розуміємо, що нам може просто не вистачити місця :( Всетаки Юрі вдається зайняти місце в бажаній точці, але кидати трба обережно - зі всіх сторін поплавки :? Мені таке скупчення народу не по душі і я стаю трохи далі на дамбі. Перші проводки покльовок не приносять, експериментую з вагою, кольором приманки і проводкою. Врешті знаходжу те, що треба, але розмір улову м"яко кажучи на радує. Врешті виловлюю окунька хоча б грам 50-60. Думаю, при такому кльові можна з ним ще за щось і позмагатись :lol: Підходить v'Jurok, стає поруч, в нього та сама історія - виходи і покльовки дрібноти. Дивлюсь мій напарник тим часом витягує кілька пристойних окунів. Вирішую обкидати дамбу щучими приманками, але результату це не приносить, ще й вітер такий, що колебло 9гр здуває прям в морду лиця :) Тут дивлюсь, біля напарника якась метушня :shock: Як потім виявилось, йому на мікруху сіла щучка 300гр і так побігала по сторонах, що чуть не сплутала сусідні живцьовки. Після цього живцьовики вирішили трохи порозсувати свої вудки , а дехто(з огляду на успіхи напарника) почав активно макати копито №0 :D Таким чином біля напарника з"являється місце і я стаю біля нього. З перших забросів ловлю пару окунів трохи більше 100гр. В напарника кльов трохи стихає. Потім серія покльовок піпісонів. Така рибалка швидко набридає. Треба щось міняти... Знаходжу в кишені пачечку їстівних хробів Jackal FlickShake 3.8" темнозеленого кольору. В мене до них ніяк руки не доходили, та і вважав приманку трохи завеликою... А тут якраз треба якось дрібноту відсікати. Думаю як його змонтувати... Гачок трба довгий, знаходжу щось подібне - джиг-головка 0.8гр з величеньким гачком, десь як на копито №2. Саджаю хробака, закидаю і починаю повзучу дрожащу таку проводку по дну. Через кілька секунд першої проводки офігіваю - на того хробака сідає шнурик грам 300 :shock: Ну я ще розумію окунь, але щучка на хроба?!! Нажаль той шнурик злітає з гачка вже на плитах :? Абидно, але інтузіазму додало конкретно. Продовжую з хробом в тому ж дусі. В результаті починаю підловлювати окунів в районі 100гр і трохи більших не сходячи з місця. Напарник також не відстає, хоча ловить на звичайний манс. Було в мене купа окунів, які просто каталися на хвості того хробака, бо не діставали до гачка, але вартувало тільки його вкоротити - покльовки припинялись взагалі. Стабільно клювало тільки на цілого хробака 3.8 дюйма. Хоча сходів і холостих покльовок тьма, треба щось думати з оснасткою. Так ми і провели решту часу аж до зважування. Був у мене ще один порив пошукати щуку, але він закінчився тіки обривом коливалки, і постукування піпісочних окуньків по приманках, які переважали по розміру їх самих :P
Отож на зважуванні похвалитись особливо нічим, але задоволення по вуха. Сезон закрили шикарно.
Велика подяка організаторам і всім учасникам за чудове спілкування і надзвичайно приємно проведений час, спонсорам за подарунки.
До зустрічі на водоймах :f1:

Fishkeen

Повідомлення: 351

» 08.11.2011 03:02 pm

Добрый день всем местным рыбакам! Первый раз принимал участие в "Гуляньях".Впечатления,очень позитивные,особенно настроение и добропорядочность всех участников.По итогам,думаю,что сработал закон бутерброда(всегда падает маслом вниз),ну и новичкам всегда везет...,ну а поддержка любимой женщины сыграла главную роль в "Перемозі" в двух номинациях.По рыбалке-вся пойманая щука взята с одного места,на салатовый и желтый селикон 8-10 см,под самым камышом(причем туже экваторию промаслал всеми колебалками и вертушками, что были-0,ставлю резину-сразу поклевка...).Респект и большое СПАСИБО организаторам и спонсорам! Теперь у супруги будет собственный спининг,ну и надеюсь у меня немного больше времени проводить время на природе.
Всем удачи!
Приєднані файли
a60c401a1df9.jpg
Ах,какая женщина-щука,мне-б такую(щука не моя!)

Crocus

Повідомлення: 23

» 09.11.2011 02:08 am

СПАСИБО ВСЕМ!!!!!!!!!!!!!!!!! ОРГАНИЗАТОРАМ,СУДЬЯМ, СПОНСОРАМ, ВСЕМ ПРИЕХАВШИМ, ( День прожил НЕЕЕЕЕЗРЯ) 09,11,2011,- ШЕФ -, :) Жаль (ТВИЧЬ) там НЕ работает!!!

шеф

Повідомлення: 5

» 09.11.2011 09:31 am

Привіт всім !Поперше всім велика подяка організаторам і спонсорам все було чудово .Я перший раз на таких гулянях і недумав що буде так весело,щеб погода була нормальна ,але я всерівно радий що попав на такі гуляння .Ще раз Всім ДЯКУЮ!РЕВАКУ ЗА ЖАРТИ!ВОВІ ЗА ФОТКІ!ФЛАГМАНУ ЗА ПОДАРУНКІ!

пітон

Повідомлення: 4

» 09.11.2011 10:33 am

Привіт! Всім рибакам.
Хочеться висловити величезну подяку організаторам цього цікавого дійства; спонсорам, котрі не залишили жодного учасника без призів - програвших нема , всі в призерах;власникам водойми та шеф-кухарю за смачну юшку; всім учасникам, які не полінувались в не найкращу погоду скласти компанію колегам з однаковим діагнозом, в багатьох вже мабуть в хронічному стані, рибалка.
А тепер коротко про саму рибалку. Для себе з початку вирішив прощупати глибокі місця водойми і почав рухатись на човні від альтанки до дамби. І не даром - через хвилин 15 - 20 сідає окунець, як потім вияснилось окунь-номінант. Ну думаю рухаюсь в правильному напрямку, але не так сталось як гадалось. Замічаю що стоячи на якорі рухаюсь на крейсерській швидкості в сторону камиша.Спроби відгребти назад успіхом не увінчались - здаюсь, через дві-три хвилини в камишах. Ну камиш так камиш, тут хоть від вітру сховатись можна.В камишах багато окуня вагою від 10 до 50 грам - бавлюсь, і тут- о щастя привалило- сідає щука на спінінг з тестом до 6 грам з лескою 0,12.Спінінг в дугу, фрикціон тріщить, а щастя по прямій траекторії повільно переміщається з правого боку човна в лівий і... заходить в камиш. Ще хвилину другу відчуваю абонента на другому кінці лески і цик... леска полетіла по вітру. Ще з пів години долбаю цю зону, але крім спортивного окуня нічого неможу зловити. Надія на щуку монстра помирає і до самого кінця бавлюсь з окунцем спортивного розміру. З останніх сил догребаю до берега,складаю снасті і йду їсти юшку. Окунця на всякий випадок беру з собою, зважуєм і як не дивно окунь получає медаль... Юшка, жарти, 100 грам, нарогодження і хорошим настроєм і червоним лицем від вітру додому. До зустрічі на водоймах.

V.B.G.

Повідомлення: 2

» 09.11.2011 11:41 am

Від себе і нашої коми пару слів додам :).
Їхали на гуляння виключно з метою отримати задоволення від рибалки та спілкування із однодумцями.
2ге вдалось, 1-ше не зовсім...
Спершу вразила кількість учасників - респект - значить зібрались дійсно серйозні рибалки, а не форумні флудери :D. Ще вразила атмосфера яка панувала в точці збору і старту - абсолютно всі посміхаються, жартують, наливають ;), взагалі не відчувається жорсткої конкуренції і напруження в повітрі... Всі торчать, одним словом :D...
Як зазвичай, прекрасна погода була день до гулянь і день після... Самі гуляння проходили в край непривітній погоді - хмарність, холод, пронизливий практично ураганний вітер :(.
Але, беручи до уваги попередні рибалки на Жукові, не вірилось що принаймі по 5-10 щучих покльовок кожен не отримаємо (оптимізм і все таке :D). Саме тому, відразу впирались у щуку і то щуку пристойних розмірів.
Полоскали все - колебло розміром в ладоню, воби максимальних розмірів, навіть силікон в 3 дюйми - все безрезультатно. На лодці обплавали усі більш-менш перспективні місця в комиші - результат - було знайдено 2 здоровенних поплавка, та добряче піднакачано м'язи спини та рук :cry:...
Вже після годинки-другої такої екстримальної рибалки стало зрозуміло, що риба практично не бере... Тому, збившись із пошуків трофейної щуки, ми пристали до човна Тараса_К і Віті (Мінеро) та душевно із ними поснідали під ненавязливу музику із мобільного :D... В тій же ж заплавці на МДЖ нормально половили окунця, проте, розмір середніх особин не перевищував 30 гр, хоча, пару 100 гр рибок також проскочило.
Піддавшись настійливості Антона, ми потім ще разок безрезультатно обійшли весь камиш і знову повернулись на стоянку наших товаришів ;). Якраз вчасно підійшли - Вітя підцепив нормальну щучку (1,4 кг) на снасть без поводка, а підсак хлопці в лодку не брали. Такщо, прийшлось нам враховуючи бічний вітер кидати розскладений підсак метрів за 7-8 в напрямку лодки товаришів, а Тарасу нереальним рухом його ловити :)... Але це було того вартим і практично рекордна щучка (не дотягнула якихось 200 гр) опинилась на кукані Віті ;).
Привітавши Вітька, ми з подвійним ентузіазмом вперлись в ловлю, але знову ж таки, без результатно :(.
Тому близько 14.30 вирішили плисти до берега і нести надутий човен зі всіма речами в напрямку фінішного збору (десь 2 км орієнтовно :)).
Вже на дамбі я зрозумів нашу основну помилку, треба було після першої години невдалої рибалки на човні приставати до берега і просто насолоджуватись ловлею мікроокунька на МДЖ (вітер якраз був попутним)...
Тим весь подальший час і займались :).
Підсумовуючи, сподобалось все окрім погоди і кльову щуки, але це не залежало від організаторів гулянь :D. Не зовсім, правда, підтримую дозвіл ловлі на малька (як абсолютно НЕ спортивний), але то таке..., можливо ще "спортивні бзіки" із голови не вийшли :kz.
Вся організація на найвищому рівні (особливо 30 гр віскі при регістрації дуже сподобались :D - треба це вводити в традицію і включати у регламент!). Спонсори надали шикарні призи переможцям і ВСІМ учасникам (чесно кажучи, ні разу на жодних змаганнях за зайняті призові місця подібних призів ми раніше не отримували :notknow). Гаряча уха була також вкрай доречна і смачна!!!
Все було круто, одним словом :).
З радістю будемо брати участь в аналогічних заходах організованих ЛКАВ і підтриманих "Флагманом" і Ко :go.
ПСи: Мож фестиваль "Першого льоду" в Гамаліївці організуєте ще? :wink:

Smutok

Повідомлення: 671

» 14.11.2011 10:23 pm

Доброго дня усім! Краще написати пізно ніж ніколи!
В першу чергу хотів подякувати 2 людям. без яких моя участь у фестивалі взагалі могла не відбутися, а якщо б відбулась то не така цікава та в принципі уловиста! Подяка Льотчику за транспорт, що відгукнувся і організував доїзд. Подяку Дядя_Semu що взяв на човен.
Далі про фестеваль:
Неодноразово переконуюсь, що на фестиваль люди їдуть не за перемогою чи призами, а просто поспілкуватися та відірватися з однодумцями, спілкуючись з людьми яких вперше бачу чи в друге таке враження що знаю їх дуже давно, це говорить про те що ніхто не замикається в собі.
Тепер про саму рибалку: Погода була ніби щучою, але напевно якийсь фактор вплинув на те, що кльов був слабим, мені повезло у виборі воблера, на який було 7 ударів і з них 5 реалізував. Не скажу, що я крутий профік, але вже і не аматор, як колись ловивши на одну снасть, коли не ловилось, думав, що просто тут риби немає. Нікого не хочу вчити, але вищі написані тези від Шеф, що не працював твіч не погоджуюсь!!!!!!!!!!! В цей день я застосував особливий твіч (свідок Дядько_Sem), він сам не міг повірити, що на таку не зрозумілу чи то проводку чи то твіч клювала щука, але факт, саме так я її ловив. Не велика підмотка, твіч, і пауза. Воблер фірми Phoenix (колір срібний, половина спини помаранчева, половина яскраво жовтого).
Дякую всім за добре проведений час, власникам за юшку, організатором за організацію, спонсорам за подарунки! Футболка якраз мого розміру.
Приєднані файли
IMG_2772.jpg
IMG_2779.jpg
IMG_2783.jpg
IMG_2786.jpg
IMG_2793.jpg
IMG_2795.jpg
IMG_2800.jpg
IMG_2802.jpg
IMG_2803.jpg
IMG_2805.jpg
IMG_2807.jpg

Wow@

Повідомлення: 69

Re: с. Жуків Бережанський район

» 23.11.2011 02:29 pm

Піпл, вчора перепаковував снасті на зиму, не знайшов ніде пакету з їстівним силіконом. Останній раз його брав на фест у Жуків. :( Може десь хтось його на березі знайшов. Повернув би собі за винагороду

Taras_K

Повідомлення: 194

Повернутись в Звіти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей