Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Репортаж Кубок Західної України 2011

Re: Репортаж Кубок Західної України 2011

» 12.09.2011 09:37 pm

Поздравляем победителей и призёров. Спасибо организаторам и судьям - всё было отлично, а кубок - это вообще "нет слов". Спасибо соперникам за, в основном, спортивную борьбу. На водоёме были в первый раз - впечатления только хорошие, видно, что проделано много роботы, и что у водоёма большое будущее. Приедем обязательно ещё.

Бобёр

Повідомлення: 7

» 12.09.2011 09:48 pm

Трохи напишу про мої враження від участі в цих змаганнях.
На сам перед хочу подякувати хлопцям з команди Shtorm, які запросили мене в свою команду і надали можливість приймати участь в карповій рибалці такого рівня. Знань від такої рибалки почерпнув ну дуже багато, а якщо враховувати, що це друга справжня карпова рибалка в моєму житті (доречі перша рибалка і перша риба на бойл (і спортивну оснастку) зловлена також з ними в Прилбичах) то вражень ну дуже багато і словами непередати.
Ще на жеребкуванні ми двічі витягнули номер 21 (черговість та сектор). Розташування цього сектора ми добре знали бо ловили поруч з ним місяць назад (десь в районі теперішнього 22). Прибувши на місце облаштували і розложили палатки та вудилища і почали готувати прикормку та наживки.
Ранком в 6-00 вийшли з палатки і побачили що водойма вкрита туманом. Пробні кидки маркеро для визначення структури дна, трохи пізніше коли туман остаточно зник з нашої зони промір глибини. Отже висновок, що дно в секторі майже однорідне (принаймі мені так здалося) , а рельєф без різких перепадів з максимальною глибиною близько 2,10м (принаймі мене це недуже потішило). Проте ми таки вибрали точку ловлі і почали її загодовувати. За перші півтори доби ми зловили лише купу карасів і це спонукало щось думати з прикормкою і наживкою, оскільки ті карасі нам таксамо надокучали на попередній рибалці. І зміна тактики почала приносити свої плоди. Перша риба карп 8,20 і облегшення, що відійшли від нуля(принаймі мені полегшало). Були покльовки і сходи прийшлось побавитись з поводками. Багато оснасток залишилось на коряжках яких дуже багато 30-40м від берега, через них також було кілька сходів риб, одна з риб двічі зачіплялася за корягу проте всетаки опинилася в сачку. Найвеселішою виявилась остання доба (точніше ніч) за яку ми зловили стільки риби, скілики зловили за попередні 3 доби. Така кількісь риби принаймі заскооювала, що ми не на останньому місці. Останню рибу амурчика вагою трохи менше 3кг ми зловили за 40хв до фінішу і він чекав на зваування близько години. Доречі ця риба була впіймана дуже видовищно під оплески сусідів. Вже коли риба була практично в сачку різкий ривок і через перетягнутий фрикціон відривається шоклідер від основної жилки, а я недовго думаючи кидаю з рук сачок і ловлю кінець шоклідера руками, а напарник бере сачок ось так була зловлена наша остання риба. Також останнім ранком було відчуття що водойма ожила, знову почала кидатися риба якої небуло видно протягом всіх змагань.
Вже після закінчення змагань я зрозумів що забув про все, що відбувається за межами водойми, і думав лише про ловлю також було бажання побути на водоймі ще хоч добу(можливо слідуючі змагання в яких я прийматиму участь матимуть хочаб 5 діб). Вже на остаточних протоколах підйом за ніч з 31місця на 25 нас порадував і дав зрозуміти, що здаватися ніколи неможна навіть після повального початку. Також промайнула думка що звук сигналізатора відмінно підходить для сигналу будильника бо жоден будильник неміг мене підняти з ліжка так швидко як писк сигналізатора. Ось так коротко про змагання можливо хлопці ще щоь додадуть.
Через очікуваня покльовки вночі мене незмогли розбедити хлопці вдень до фотографії, тому я ще викладу фото команди в повному складі.
Отже дуже дякую всім людям які приймали учась в створенні такої гарної водойми та організації цих змагань.

ПС. Дуже здивувало, що багато команд замість того, щоб прибути на церемонію нагородження і привітати переможців залишились рибалити далі. :?
Приєднані файли
Shtorm.jpg
команда Shtorm 21 сектор
SPOD.jpg
активний відпочинок
ruba.jpg
єдина риба яку сфотографували
pruzu.jpg
призи
svitanok.jpg
останній світанок
korovu.jpg
водяні процедури яких старалися недoпустити 4 доби

Boss123456789

Повідомлення: 72

» 15.09.2011 01:34 pm

vovk@rp

Повідомлення: 5

» 15.09.2011 01:36 pm

http://vimeo.com/28928356

Інтерв"ю учасників. Сектор 1-7

vovk@rp

» 15.09.2011 01:37 pm

http://vimeo.com/29087304
Інтерв"ю учасників. Сектор 12-22

vovk@rp

» 15.09.2011 07:27 pm

Фотозвіт зони C

Carp Life
Зображення

Carp Life 11,060kg.
Зображення

Slik
Зображення
Рибак
Зображення

Горизонт
Зображення

Адреналін
Зображення

Маестро
Зображення

Маестро
Зображення

Nemo
Зображення

"красота неописуема"
Зображення

"красота неописуема"
Зображення

"красота неописуема"
Зображення

ventel

Повідомлення: 1

» 17.09.2011 10:04 am

:arrow: Телевізійний ролик НТА Новини
Роширений репортаж "Кубку Західної України 2011" будуть показувати по телеканалу НТА .
Передача Екстримальний Вікенд:субота 16:30,неділя 9:15,21:30,понеділок 8:35,вівторок 13:30.
Гаета Експрес за 15.09.11 :D
Приєднані файли
.jpg

Тарас*SOLO*
Львівський карповий клуб
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 410

» 27.09.2011 12:02 am

Відео з поля подій "Кубка Західної України 2011" шукаєм сектори та знайомих :yes:
:arrow: Інтервю учасників-сектор 8-12
:arrow: Інтервю учасників-сектор 20, 23-31

Тарас*SOLO*
Львівський карповий клуб

» 04.10.2011 11:44 pm

Тарас*SOLO*
Львівський карповий клуб