Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Чемпіонат України 2011 (Рівне)

Анонси змагань з ловлі риби з льоду, обговорення, реєстрація
Правила форуму
При створенні нової теми, будь ласка, користуйтесь наступним шаблоном: <вид змагання> - <статус> - <організатор або місце проведення> - <дата>.
Наприклад : "Короп. Кубок Львова 2008р. Миклашів. 13-18 травня 2008", "Спінінг. Командні з човна. ЛКАВ. Грушів. 18 жовтня 2008", "Мормишка. Тернопільський став. ТФРС. лютий 2008"

Re: Чемпіонат України 2011 (Рівне)

» 26.02.2011 08:45 pm

Так тримати і ще краще, завтра перейдете на 1 місце

Народ завтра всім тримати кулаки за наших, мусим відзначитись
Особисто я собі місця вже ненаходжу. Хочеться, щоб Львів був чемпіонами

Ytsymbala
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 185

» 26.02.2011 10:34 pm

Невеличке відео з офіційного тренування:http://www.youtube.com/watch?v=Ah-TY5lLS-M

Jigmen

Повідомлення: 253

» 26.02.2011 11:12 pm

Відео супер, аш комок в горлі... . Переживаю за наших.

Ytsymbala

Повідомлення: 185

» 26.02.2011 11:32 pm

Протоколи:

3f505dabdc6f.jpg
4b4c91e28ece.jpg
57c20b4119d2.jpg
141cdc7c3ba5.jpg

Jigmen

» 27.02.2011 04:41 pm

В итоге:
1. Волынская область.
2. Киевская область.
3. Ровенская область.
4.Днепропетровская обл.
5.Львовская область.
В личке лучший результат у Потилицького Дениса - 4-й!Немного веса не хватило до призов.
Наши едут домой,приедут- отпишутся...

Jigmen

» 28.02.2011 01:08 am

насамперед найщиріші вітання переможцям!!!

тепер по порядку, прошу всіх вибачення за затягування з висвітленням протоколів, на те маю серйозну причину, (кому цікаво в лічку)
день розпочався з вітряної погоди зі снігом, але це в жодному разі не завадило командам вийти на старт, з перших хвилин лову здалось, що водойма без риби, але згодом все таки почала проявлятись активність, а під кінець етапу майже у всіх спортсменів розпочався непоганий кльов
хочу подякувати всім спортсменам за участь у чесній і не легкій боротьбі.
і коротесенький фотозвіт
ось він, Віктор Жалнін в процісі здобуття таких дорогоцінних грамів:
Зображення
а ось і колега по команді Віктор Шанюкевич:
Зображення
ось так здобувалась бронза в особистому заліку Денисом:
Зображення
"бешенный Щевич":
Зображення
я так устал на ЧМ, хочу отдыха:
Зображення
ось Вони, ПЕРЕМОЖЦІ:
Зображення

Зведений протокол:
1osob.jpg
2osob.jpg
3osob.jpg
4kom.jpg

vik

Повідомлення: 1

» 28.02.2011 01:32 am

Вітаю переможців.Не даром ми їх так тренували в себе на Прилбичах. :D Хоча в нас так складаються відносини (львів-волинь) ,з погляду на всі змагання що в нас ,що в них,що спін,що мормишка,що ми дуже скоро перестанемо називати один одного ми і вони,а перейдемо на "наші" :)
Наші :) молодці.не знаю що вони там "не втримали" хто кого куди потягнув,але дуже достойно представились.Тепер бошка буде боліти-Потилицький МУСИТЬ їхати на Кубок.Хоть сам,хоть в любій команді.Мусить.Так що ,Денис,оголошуй якесь закриття сезону,збираємо грошики і вперьод!!!

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 1631

» 28.02.2011 11:31 am

Приєднуюсь до поздоровлень і вітаю друзів і колег, спортсменів Волині з перемогою, молодці дуже переконлива перемога .Також вітаю наших хлопців, ви теж дуже вдало виступили враховуючи відсутність досвіду участі на такому рівні. Ви подивіться кого ви обловили, трошки майстерності і везіння , були б в призах , потенціал є тренувальна база є ,я маю на увазі Прилбичі і Терновицю , бажання є, результати будуть тим більше нарешті федерація почала пульсувати конкретними ділами. Ще раз вітаю, а на рахунок закриття сезону не тягніть всі за.

ОКСИГЕН
Львівський карповий клуб

Повідомлення: 424

» 28.02.2011 01:32 pm

Відео з Рівненського сайту:http://www.youtube.com/watch?v=QYdjkt5TBso

Jigmen

» 01.03.2011 03:16 pm

Ну якщо всі мовчать, то я (як і завжди) не втримаюсь :)

Олег, крім Дениса, теоретично до відборів до складу збірної України можуть потрапити ще і Влад і Сергій, при умові гарного виступу на Кубку України (в Тернополі їм обов’язково треба попадати у "лічку") - тому дійсно треба пробувати зібрати кошти (можливо знайти спонсорів) та відправити команду !!!

Трохи про свої враження від участі нашої команди на цьому ЧУ. Не дивлячись на те, що склад збірної ЛО сформувався лише за декілька днів до виїзду та вперше в історії приймав участь у змаганнях такого високого рівня, атмосфера в команді була бойовою (від офіційного тренування і до фінішу). Високих завдань для дебюту команда та керівництво ЛОФРС не ставили, головним для себе вважали не зайняти останні місця, по можливості випередити географічних сусідів а головним - позмагатись з спортсменами найвищого рівня та отримати безцінний змагальний досвід. Щось із цих завдань в підсумку нам вдалось виконати щось ні.
.jpg
З нашої команди на цій водоймі був лише Влад, інші були вперше, тому для команди було потрібно офіційне тренування в п’ятницю. На тренуванні (6 годин) пробували розібратись з забаганками басвікутської риби. Риби (поруч з зонами) було мало і вона була "ну дуже прошена" не дивлячись на це, всі наші відійшли від "о" (що вдалось не всім командам яких ми бачили) та визначились з мормишками, жилками, проводками та складом прикормки. Ввечері провели обмін інформацією, поговорили за тактику в зонах, доопрацювали снасті та спати.
З ранку, прибуття всіх команд, у тому числі і "всіх зірок" цьогорічного Чемпіонату Світу, відкриття змагань, жеребкування, розходимось по зонах. Несподівано до нас на водойму прибуває підсилення - Олег Підгірний (призначаємо його тренером – координатором), вже трохи легше – в команди будуть додаткові очі та вуха. Для інформації, в інших командах таких координаторів було до 5 чоловік.
Про те, що мені на першій етап («чиста випадково») досталась зона "В" можна було б і не писати, ще і в зоні з абсолютним чемпіоном світу Корзенковим. Зони величезні по площі, «захід в зони», біжу в самий (по нашим розрахункам) "жирний" (протилежний) кут і я таки його займаю першим. «Старт», адреналін через край, роблю першу базу в куті ( і тихенько сідаю на дупу - глибина трохи більше ніж 1,7 м.), потім другу по лінії в глиб водойми (а там глибина така сама). Обловлюю - першу "0", з другої бази лише 1 окунець. Від надлишку адреналіну ще на початку етапу обриваю дві правильно заряджених вудки, відповідно переходжу на запасний варіант з дещо більшим розміром мормишки. Знов обскакую всі лунки, ще один анчоус і все, час їде, паніка, біжу в середину зони та роблю третю базу (глибина вже більше), з неї вже ловлю пару плотвиць та окунця, оббігаю всі бази ще декілька разів (на 1-2 базі маю пару холостих тичків, на 3-й базі знов 1-2 окунця). До фінішу хвилин 30, дупа, біжу в інший кут, там вільно і я ловлю ще 5 штук, трохи краще але відчуваю що я серед останніх в зоні. «Фініш», так і е, я 10 серед 13 і я «якір» нашої команди. Наші виступили набагато краще, Денис- 1, Влад та Сергій по 4 місцю, Олександр -7. Команда несподівано для інших підіймається на 4 місце (від бронзи лише 3 бали). Ввечері, роблю більший запас правильно заряджених снастей, проводимо розбір етапу та помилок, розробляємо тактику на 2-й етап.
Другій день, вирішальний. Захід в зону «А» (на 6-му жеребкуванні поспіль мені все ж таки випала якась інша зона, крім «В» :) ), вже не поспішаю обирати місце 1-ої бази орієнтуюсь на місцевого спортсмена. «Старт», роблю базу біля правої лінії, потім другу базу на дальній (від місця заходу) лінії. Поки роблю 2-у базу, спостерігаю, що вже дехто почав ловити під берегом. Але я все ж повертаюсь на свою першу базу, обловлюю лунки, на 3 лунці знімаю відразу 3-х плотиць, на наступній ще шт.10 ще декілька на іншій лунці. Олег підказує, що недалеко від мене спортсмен сидить «на рибі» («кулемет»), інші спостерігачі також відпрацьовують свій хліб, тому через нетривалий час його та мене обурюють відразу 3 - 4 команди (Чернівці, Волинь, Тернопіль іншого не пам’ятаю), та «відрізають» в мене 4 (з п’яти) лунки на 1-й базі, риба в мене та сусіда в лунках перелякана та «ельдорадо» закінчується, зменшення розміру мормишки та жилки не допомагають – риби на базі немає більше 10-15 хвилин. Я не витримую біжу на свої прохідні лунки, але і сусіди (крім Чернівців) не витримують та тікають, я це бачу та відразу повертаюсь. Олег координує мої дії та я таки «сідаю на рибу», до фінішу хвилин 30, через попередню мінімізацію мормишки відчуваю що сильно втрачаю в темпі, але переключитись вже не можу - «жор» - ще би трохи часу але все - «фініш», по улову (на око, близько 1-го кг плотви та лише 1-н окунець) десь в середині зони. В цілому, 2-м етапом більш менш задоволений, свої помилки на ціх змаганнях зрозумів, думаю що висновки зроблю на майбутнє. Для інформації (плотву в своєму житті ловив всього пару разів) і цей улов більший ніж я зловив за всі свої 40 років разом взяті.
Ще до зважування настрій в нашій команді похмурий, всі трохи здали – лише Денис та Влад стабільно, командою прогнозуємо 6-7 місце, інтрига лише по Денису – він на дебютних загальноукраїнських змаганнях заробив - 3-и бали за два етапи – СУПЕР!!! Лише через потрапляння до менш уловистих зон він таки програв по вазі іншим 2-м спортсменам з 3-а балами (В.Жалніну та Д.Новгородскому), але його майстерність відзначили найкращі спортсмени України. Наша команда в підсумку зайняла 5-е місце, оцінювати результат можна по різному - як для дебюту, то з 13 команд це достойно, як для команди яка після першого етапу не змогла скоротити відстань в 3-и бали до бронзи, то напевно е ще над чим працювати. Я хочу подякувати всій нашій львівській КОМАНДІ (а це спортсмени та тренер – координатор) за бійцівський характер та боротьбу до останньої секунди! Також хочу подякувати Олегу Риваку, саме з часу обрання його президентом ЛОФРС (лише пару місяців тому) ми ЗМОГЛИ зібрати команду (з раніше нерозвиненої у нас мормишки) та прийняти участь на ЧУ. Що тоді буде по інших (більш розвинених у нас) дисциплінах, мені навіть страшно уявити!!! :wink:

Вітання всім учасникам та переможцям – особливо команді Волині, професійний підхід до змагань, якісний підбір досвідчених спортсменів, грамотна тактика – результат на фото та в історії риболовного спорту України – Волинь вперше чемпіон України!!!!
Востаннє редагувалось кочевник в 04.03.2011 01:21 pm, всього редагувалось 1 раз.

кочевник

Повідомлення: 314

» 02.03.2011 11:40 pm

Трохи фотозвіту з ЧУ http://io.ua/17366858

кочевник

Повідомлення: 314

» 03.03.2011 09:20 pm

Дуже цікавий звіт від представника "програвшої "команди:
26,27.02.2011 року відбувся в м.Рівно Чемпіонат України по вилову риби мормишкою з льоду. В ньому брали участь тринадцять команд по п'ять чоловік із тринадцяти областей України і представляли кожна свою обласну федерацію. Дозволялося мати шостого запасного спортсмена і двох тренерів для кожної команди.

Хочу поділитися своїми враженнями які склалися у мене приймаючи участь від початку і до кінця у цьому заході та які вплинули на мою особисту думку.

По перше хочу подякувати організаторам Чемпіонату України і за запрошення нашої команди прийняти участь в заході такого високого рівня, а саме: Терещеку О.В., Левченку В.В., Івану Щевічу, В'ячеславу В'юну та фінансовому спонсору нашої команди - спеціалізованому рибальському магазину "Рибалка+" м.Біла Церква та його керівнику Коробенко Сергію Васильовичу, хто нас спонсорував і допоміг виїхати на цей чемпіонат.

З самого початку виникла проблема з п'ятим спортсменом - один може але не хоче, другий хоче але жінка не пускає, третій хоче але немає грошей, четвертий хоче і може але інших не влаштовує і т.д. Ледь-ледь склали команду перед самим виїздом і сміливо вирушили на Чемпіонат України не дивлячись ні нащо.

Я розділив на три основних напрямки події, які були пов'язанні з Чемпіонатом України - умови перебування, змагання і організація.

Почну з умов перебування: бус був "FORD" з довгою базою вантажно пасажирський, м'який, швидкий і водій досвідчений наш рибалка який підтримував, вболівав та в усьому допомагав. На два дні зняли чудову комфортабельну квартиру у центрі міста по вулиці героя України - Степана Бандери, з усіма зручностями. Водна база на якій розташовувався: штаб, секретаріат, спортсмени і відбувалося нагородження, а також жеребкування та інші події - була у відмінному стані, зручна, затишна і для усіх присутніх склала дружню атмосферу.

Змагання дуже сподобалося за рахунок потужної суддівської бригади Рівненської федерації рибальського спорту, чітко працював секретаріат заходу і була грамотна розкреслена територія змагання - оце все мені було до душі бо я знаю що таке організовувати та проводити такі відповідальні заходи.

Що до організації загального плану, то теж непогано, але це не рівень Чемпіонату України. Водойма вибрана вдало, риба в ньому є і розташування секторів було виважене. Піддурки і фальсифікацій я не бачив і не чув.

Хочу окремо подякувати Івану Щевічу за гостинність, за його сильну і дружню команду, а головне що про Чемпіонат в м.Рівно майже ніхто не знав, а Івана як керівника федерації знають всі - люблять і поважають, якщо хтось гавкне щось криве на Івана то знайте - це брехня, бо він не тільки працьовитий і талановитий керівник, а ще дуже порядлива людина при цьому і суперфаховий рибалка. Та критика і недоліки які я розкрию далі не стосуються Рівненської обласної федерації рибальського спорту, а буде відноситися до керівництва Федерації рибальського спорту України і до нас самих, так як крути не крути у нас останнє почесне тринадцяте місце, але на цьому змаганні ми дуже багато зрозуміли і не на мить не пожалкували про участь в такому заході, а навпаки розізлилися як собаки і по приїзду одразу почали готуватися на наступний Чемпіонат України бо на кубок не встигаємо.

Критика.

Почну з нашої команди, по складу вона була сильна окрім п'ятого спортсмена, який був запрошений в останню мить і рейтинг його складав №25 між спортсменами останнього змагання в Трушках, а решта спортсменів була №3,4,5,8. Сказати, що його особистий результат на Чемпіонаті України підсадив нас, це брехня бо він там не був останній серед наших. Після тренування в п'ятницю ми вже у вечері зрозуміли, що нам тут хана, це в додаток після того як ми поспілкувалися з хлопцями інших команд. Причина поразки банально проста: відсутність наколінників, незабезпеченість усіх спортивними бурами, невміння кормити рибу, незнання правил змагання, відсутність спортивних мормишек, відсутність тонких спортивних жилок різного діаметру, недостатня кількість зимових вудочок для змагання та відсутність досвіду вести спортивну боротьбу в умовах стиснутого часу, де кожна марно витрачена мить автоматично наближала нас до поразки. Але треба подякувати богу, що було саме так, а не навпаки, бо уявіть якби ми зайняли наприклад друге командне місце, що то був би за рівень цього Чемпіонату. Так як ми програли в чесній боротьбі не комусь, а саме - Чемпіонам світу, Європи, України - дуже сильним і досвідченим спортсменам то нам не соромно, а той досвід який ми отримали на такому високому заході - є просто безцінний. А для того, щоби порівняти нашу команду з командами на Чемпіонаті України, це приблизно як Білоцерківські команди - "Мормишка", "Глобус", "Три Сергія" - з шинниками на змаганні в Трушках, які взагалі не мають шансу проти наших грандів, але якщо шинники потренеруються і перестануть пити горілку і співати на змаганні то тоді шлях у них відкритий до перемоги, так як і у нашої Білоцерківської збірної на майбутнє - якщо ми виправимо екіпіровку, знаряддя і добре потренеруємося то шанси непогані.

Недоліки по заходу.

Потрібно відмітити, що прийом, гостинність, суддівство, розташування зон і секторів, змагання без фальсифікацій, дружня атмосфера - це факт, на дуже високому рівні (заслуга Івана Щевіча), а що до організації заходу (не змагання) то Федерації України ще працювати і працювати, як наприклад нашій команді - якщо ми хочемо увійти у трійку кращих.

Перше, що кинулося в очі це огородження секторів, яке було виконано із камиша, стріхи і в додаток до снопів був тоненький дріт який відділяв сектор та проходи по усім периметрам. Мені здається що Федерація України повинна один раз зробити людську огороду зі стійками і застосовувати її на обласних змаганнях, кубках та чемпіонатах України і передавати її тим хто їх проводить.

Друге, потрібно знаходити гроші і таку подію обов'язково фіксувати централізовано на відео, а не користуватися випадковими аматорами де нема фахового підходу відзняти усі події від початку і до кінця, а потім змонтувати.

Третє - Чемпіонат України це дуже важлива подія для усієї рибальської громади держави і тому хто приймає участь в такому заході, в першу чергу, спортсмени повинні отримувати дипломи за участь незалежно від зайнятого місця, так як вони своїми фінансами забезпечили його проведення. От якби витрати робила федерація чи держава, тоді економія була би зрозуміла, а так як це роблять спортсмени то треба закладати і таку витрату (такий диплом в м.Біла Церква коштує - 12 гривень).

Четверте - незрозуміле ставлення до спонсорів, якщо вони були то я про них не чув і рекламу не бачив. Якщо рахувати оті дві вудочки на водоймі рекламою спонсорів - то я би у Білій Церкві за таку рекламу не отримував би призи на мормишку 9 тисяч, послугами 15 тисяч, харчуванням 3 тисячі і т.д. Реклама млява і недостойна майже самих маленьких спонсорів - це не рівень реклами Чемпіонату України.

П'яте - харчування було смачне і доречне, але на 100 чоловік присутніх треба каструлю юшки на 50 літрів як мінімум, а не казанок на 20 літрів і коли ставиться чай, кава, пиріжки, цукерки і т.д. на стіл (с понтом "Шведський") то не треба забувати, що він вийшов як і повинно було бути "Українським" - хто сам себе обслужив перший - тому вистачило всього, а хто не успів - той запізнився (бо в великій родині вухами не хлопають), бо потрібно було поставити на роздачу дві жінки і був би такий порядок як у Івана в суддівстві (відмінно) бо харчів було в достатку, але зроблено було по бестолковому (по нашому).

Шосте - це відноситься не до суддівства, а до правил ФРСУ (гласних і не гласних). Наприклад: хитро-розумний спортсмен займає кут і починає бурити лунки, притому зразу двадцять штук (не заборонено) - в одному місці залишає ящик, в другому прапорець, в третьому другий прапорець та бур і сам ловить рибу. Територія яка попередньо грамотно розрахована на спортсмена мінімум 1000кв/м (при нормі 400кв/м) здавалося не складала ні яких територіальних проблем, але той хитро-розумний ще підбурив до зайнятої (негласної) території 15 штук і сам вже займає 15% території сектору під начебто людським лозунгом "По чужим лункам не ходити". Все було би дуже гарно, але на негласну територію хитро-розумного заходе інший спортсмен і починає бурити лунку і тут раптом крик - не бури це моє, людина розуміє що знаходиться не близенько (30м) до владельца території і відходе в сторону ще на 30 метрів - і знову крик (вгадайте з одного разу який - вірно) це також моє. Неприємно було на це дивитися, бо згідно правил любий спортсмен має право займати одночасно дві лунки, а не п'ятдесят квадратних метрів. Це ганьба і повинна вижигатися кальним залізом, то що тоді робиться на змаганнях нижчого рівня.

Сьоме - тренерів, а насправді координаторів потрібно прибирати з проходів щоби вони не допомагали спортсмену знаходити рибу за рахунок інших спортсменів, не балакали і не заважали іншим, що це за змагання коли спортсмену хтось допомагає. По правилам ФРСУ заборонена будь яка допомога сторонніх осіб і передача прикормки чи спорядження окрім бура через суддю, тоді навіщо ці понти с тренерами, нехай дивляться, аналізують, а підказують і координують після туру, чи нехай ФРСУ міняє правила - що спортсмен має право отримувати допомогу, консультацію і координацію (а це дуже важливо) від помічника спортсмена - бо який він тренер, бо тренер це та людина яка готує спортсмена і тренерує до змагання, а не підказує і візуально слідкує та докладає спортсмену обстановку під час змагання. Мені цікаво, де Ви бачили щоби спортсмену хтось допомагав змагатися під приводом того що він тренер і тупому стає зрозуміло, що коли такий помічник фаховий то шанси у любого спортсмена набагато збільшуються, але хіба це чесно і яке ця піддурка має відношення до спорту.

Підводимо підсумки по недолікам заходу: стріха на огородженні, відсутність дипломів для спортсменів які не зайняли призові місця, нескоординоване харчування, відсутність телебачення федерації і не зрозумілість по спонсорам, обов'язкове доопрацювання правил ФРСУ - говоре про те, що Федерації потрібно підіймати планку організаційного підходу коли ми кажемо "Чемпіонат України", а не юнацькі змагання під "Васюківкою".

Команді з Білої Церкви теж потрібно зробити висновки успішного провалу на Чемпіонаті України, нам дуже повезло що Чернівці і Київ попали до нас на нашу "Першість з мормишки" в люту непогоду, коли вітер дув до 20м/с, їхні тонкі снасті не працювали, бо поїхали б наші всі призи до них як і наш човен. :laugh2

Хочу зразу вибачитися, якщо когось образив - не навмисно, а свіжим оком все видно.

Хлопці просили передати щиру подяку Івану Щевічу - найкращому організатору змагання, нам всім все сподобалося а також всім хто допомагав проводити йому цей захід.

Над помилками будемо працювати всі без винятку і як результат збірна Білої Церкви повинна увійти в п'ятірку найкращих команд в наступному сезоні, а для того щоби закрити організаційні питання - Чемпіонат України повинен бути в Білій Церкві (бо окрім Івана є ще один непоганий організатор в Білій Церкві).
Голова БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" - Богданець І.В.

Jigmen

» 03.03.2011 11:32 pm

Коротенький звіт і від мене.
Після нашого чемпіонату на "Прилбичах" всі бадьорі вирушаємо в п'ятницю з ранку на наш перший Чемпіонат України. В складі команди від Львівської області
1.Вільгуцький Владислав (капітан)
2.Князєв Сергій
3.Міловський Олександр
4.Пономаренко Костянтин
5.Потилицький Денис
В суботу до нас приєднався Підгірний Олег який став для нас як трениром так і координатором.
Прибули на місце о 8.00. відразу поселились, перекусили і на тренування. Водойма для нас не знайома, але дещо про неї дізнаємось від Влада і Саші Вільгуцьких. Останній стає нашим координатором в телефонному режимі.
На озері до нашого приїзду вже тринуються команди з різних областей. Вирішуємо розбитися на групи і обловити хоч частину зон. По дорозі зустрічаю Юру Байду з Волині, коротенька розмова і до діла. З Сергієм буримо профілі щоб визначитьсь з глибиною і прикормкою.Перша година принесла пару рибок, але по слухах від інших - це зовсім не погано. Не розуміємо - де риба?, в наших те саме. Буримось далі, без змін. Через деякий час на одну з прикормок починає відзиватись риба, вносимо корективи підбираємо снасті і потрошки все починає зрушуватись з місця. Так до вечора "розкусили" рибу хитрого Басівкутського озера. Всі змучені повертаємось додому, переробляємо снасті, малюємо схеми переміщення по зоні, обираємо тактику, робимо висновки по прикормці. В нас з'являється віра в те, що озеро ми майже розкусили, снасті підібрали... З ранку вирушаємо на водойму всі бадьорі і налаштовані оптимістично.
Команди по трохи зїзджаються, прибувають і самі організатори дійства, спілкуємось з колегами. Підїзджає і Підгірний Олег. Жеребкування закинуло мене в зону С, вчора ми туди не дійшли. По дорозі ще раз обговорюємо тактику і вперед.
Захід в зони, всі розбіглись. Вирішую робити дві бази з протилежних сторін одна від одної, бігати доведеться не мало. Старт, бурю 6 лунок, закорм, на іншій базі 5 лунок, закорм. На це витрачаю 20 хвилин, але це не страшно так як риба підходила на прикормку від 15 до 30 хв. прибігаю на першу базу - перших дві лунки пусті на третій покльовка, щось добре пручається, в лунці бачу йорш грам на 60, супер. Всі інші лунки пусті. повертаюсь на другу базу пару плотвичок, і так по трохи пішло. Час не помітно пролітає, біля мене купа координаторів з інших областей ??? Колега з Волині підказує що добре йду, це добре. Як ловлять інші я не знаю. Фініш. Від спортсмена з Харькова приймаю вітання не розуміючи, що таке, підходить суддя і сповіщає що на 90 % я перший в зоні. Зустрічаюсь з колегами по команді, здається всі виступили не пагано.
Після оголошення результатів в мене трохи більше 800 грам, з відривом майже в 300 грам обхожу учасника який посів 2 місце. Я перший в зоні, Сергій і Влад - 4, Костя - 10, Саша - 7. Досить не погано і командне - 4 місце.
Повертаємось додому по дорозі обговорення, тактики, проводок і ...Вечором знову перев'язуємо снасті, малюємо схеми, обмінюємось враженнями...
На наступний день вирішуємо не міняти тактику.
На цей раз жереб мене кидає в зону В. По тактиці бурю дві бази кормлю, але риба сьгодні підійшла значно пізніше, починаю обловлювати лунки які приносять по пару рибок, і так на кожній базі. Бігаю як ср...віник туди сюди, але це дає свої результати, поки мені не відрубують більшість лунок на одній з баз. Відчуваю, що йду не пагано але обсідають з усіх сторін. За єтап мав два потужних обрива :?. Лунає сигнал Фініш. Всі йшли дуже плотно по улову, так що який Я не знаю, зустрічаю Влада йде з таким матом, що гай шумить, опа щось значить не так. Жаліється на обриви і запутування жилки, і про загублений час ...Сергія навіть не видно і інших також. Зустрічаємось на базі. Костя довольний -супер, Сергій з Сашком не дуже. Підбадьорюємо. Підбиття підсумків і довгоочікуваний вирок командою займаємо 5 місце , для дебюту дуже не пагано, всі задоволені, хоча в кожного з вуст лунає - могли б краще. Я займаю в зоні 2 місце і в лічці 4, нехватило ваги. З трьома балами було в сумі 3 чоловік.
Цими змаганнями Я особисто дуже задоволений, безцінний досвід, нові друзі, побачили як ловлять інші області і звичайно, як ловлять чемпіони світу. В загальному наша збірна на мою особисту думку виступила дуже вдало не дивлячись, що в кожного з нас аж по 3 змагання за плечима :oops:.

Хочу висловити свою подяку команді, боролись всі до останнього свистка, підтримували один одного, короче робили все як одне ціле. Велике Дякую !!!
Також велика подяка Підгірному Олегу за допомогу під час двох днів змагань, Вільгуцькому Саші, за підтримку по телефону, поради, та оперативні звіти на сайті, Сливінському Олегу і Руслану за свіжого та якісного мотиля
Звичайно нашій Федирації, і її президенту Риваку Олегу за підтримку, як моральну так і фінансову, і всім хто за нас вболівав.

Вітаю всю команду Волині з перемогою УРА !!! хлопці молодці, організовано і холоднокровно порвали всіх, Вітю Жалніна з сріблом в лічці.

Rubachok

Повідомлення: 111

Поперед.

Повернутись в Спортивна ловля риби з льоду

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей