А цитата
- взвгалі, і це пише чемпіон світу...... Проблема же в том, что каждый год нам с вами придется ездить в этот гадюшник. Здороваться с ними и давать лыбу.
Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
- взвгалі, і це пише чемпіон світу...... Проблема же в том, что каждый год нам с вами придется ездить в этот гадюшник. Здороваться с ними и давать лыбу.
SAS написав:Я повністю погоджуюсь, що написав Tadek. Наша команда, по ререзультатам не менш достойно виступила, а яка різниця в прес релізі.
SAS написав:Я повністю погоджуюсь, що написав Tadek. Вище викладена цитата Орлова мало того, що тяжко читається, а й має якийсь негативний відтінок, що на мою думку - не личить команді переможцю.
- я мав на увазі все, що написано учасниками після чемпіонату.це в якому?
- ні небув..., - я дуже лаконічно висловив свою думку і тільки. Ми знаходимось на форумі, обговорюємо і кожен висловлює свої думки.Саша, ти там був?
- він представник збірної Росії, яка перемогла - саме це я мав на увазі.Орлов не чемпіон світу, він тренер збірної.
Чемпионат Мира 2011 по ловле рыбы фидером / 1st World Feeder Fishing Championships 2011
Страна: Германия
Тематика: Рыболовный спорт, фидер
Тип раздаваемого материала: Видео
Год выпуска: 2011
Продолжительность: 94+ 112 мин
Язык: Английский + Немецкий
Перевод: Отсутствует
Язык субтитров: английский+немецкий
Качество: DVD9
Формат: DVD video
Видео кодек: MPEG2
Аудио кодек: MP2
Видео: PAL 16:9 (720x576) VBR ~4870 Кбит/сек, 25.000 кадр/сек
Аудио: 224 Kbps 2 channels, 48.0 KHz
volodya написав:В релізах пишуть правильно UKRAINE, а на табличках UCRAINA. безграмотність "макаронників" на заходах такого рівня вражає.
Pavel K написав:Просто Ucraina на італійський написано
Повернутись в Спортивна ловля фідером
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей