Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Кубок України 2010 з берегового спінінгу (11-12.09.2010)

Звіти зі змагань які проводять львівські риболови чи в яких вони брали участь

Re: Кубок України 2010 з берегового спінінгу (11-12.09.2010)

» 16.09.2010 11:54 pm

Jigmen написав:Взяв з дружнього Волинського сайту:

Рейтинг команд тоже есть, кому интересно.

LVS

Повідомлення: 4

» 17.09.2010 12:12 pm

Влад очолює список! Так і до "ЧС" недалеко.Треба щоб ФРСУ подала тебе на присвоєння МС .І Саша також вже мусить мати як мінімум КМС (трійка ЧУ).Молодчагі!!!!
:D Для рівності умов змагання треба буде вводити "гандікап" (тобто фору).Ну не може ж початківець змагатись з МС.Тому пропоную щоб Влад джигував шнуром "аля Клінская 0.3",або зменшити йому час в етапах з 180 хв до 18 :lol: :lol: -все одно 18 окунів влупить :D :D :D .
Якщо серйозно то потурбуйтесь про присвоєння звань якомога швидче!

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1631

» 17.09.2010 02:54 pm

ryvak написав:.Треба щоб ФРСУ подала тебе на присвоєння МС .І Саша також вже мусить мати як мінімум КМС

Питання про присвоєння звання КМС Владу і мені має вирішувати обласна федерація.
ryvak написав:Для рівності умов змагання треба буде вводити "гандікап" (тобто фору)

А ще краще,то щоб Влад взагалі стояв спиною до води :lol: і заброс строго перед собою :laugh2

Jigmen

Повідомлення: 253

» 17.09.2010 03:07 pm

Рейтинг команд

место Регион Наз.команды

1 Харьковская обл.-2 "Харьковская обл.-2"
2 Киев-1 "Рыболовный мир"
3 Черновицк.обл.-2 "Перекат"
4 Киев-2 "Импульс"
5 Донецкая обл. "Донецкая обл."
6 Харьковск.обл.-1 "МММ"
7 Львовская обл. "Львовская обл."
8 АР Крым "АР Крым"
9 Одесская обл.-1 "ДУТ"
10 Запорожская обл. "Старый Днепр"
11 Черновицк.обл.-1 "Буковин.щукари"
12 Одесская обл.-2 "Рыбацкий рай"
13 Днепропетр.обл. "Днепр"
14 Винницкая обл.-1 "Винницк.обл.-1"
15 Волынская обл. "Волынская обл."
16 Луганская обл. "Луганская обл."
17 Киевская обл. "Киевская обл."
18 Винницкая обл.-2 "Щукины дети"
19 Херсонская обл. "Херсонская обл."
20 Черновицк.обл.-3 "Черновиц.обл.-3"

Jigmen

Повідомлення: 253

» 21.09.2010 02:12 am

От і я нашкрябав звітик. Краще пізно...
18 годин дороги до місця змагань пройшли якось доволі непомітно...

Зображення
Наш спонсор :)
Зображення
І це ще не все....

Зображення
Чергова зупинка
В 11 вечора прибуваєм на місце. А там нікого. :shock: Ми виявилсь першими, і тому можемо вибрати собі найкраще місце, хоч і в темноті:) Активно розбудовуєм табір, за годинку в нас все готово, сідаємо за стіл. Стає помітно холодно, гріємось.
Зранку зовсім не хочеться вилізати з спальника... Коли виліз - стало зрозуміло чому. На термометрі в палатці аж 3.8 градуси. А зовні туман, на палатці іній.

ЗображенняЗображенняЗображення

Снідаємо, хутенько збираємо снасті і вйо тренуватись в дозволену зону. От і побачили канал нормально. Доволі широкий, дуже мало витоптаних підходів до води. Посередині глибина, думаю, близько 4 метрів, рельєфу як такого нема, течія також відсутня. Ловимо... В мене щось толком нічо не виходить, клює то під ногами, то посередині, то під тим берегом, на різні кольори, різні монтажі... На воби в мене не йде. Чогось, на що б клювало найкраще, не можу визначити. Та і зловив всього нічого - чуть більше десятка піпісок до обіду... Жах... То зовсім небагато. Юра натвічив трошки окунців. По берегу ширяться чутки, що Іван Щевич безжалісно лупить щук на секретну приманку. Ну йому можна. Наш Богдан також не відстає, підібрав до місцевих щуків твічинговий ключик. Ловить чергову щучку, вона вже на березі сходить. Він її лагідно випускає назад у воду, та не хоче йти, доводиться її підштовхувати з словами "йди, маленька"... Пішла... Богдан за спінінг - а ріджа нема. Віддай воблер, падла!!! :twisted: :D
Офіційне тренування заплановане на 14:30, тому вертаємось в табір, щоб все встигнути. Думаю, аналізую, коректую свою оснастку. До нашого табору підїхала машина з командою "МММ". Кажуть, що офіційне тренування почнеться о 14 годині, і почали активно збирати снасті. На годинник - за 10 друга. А ми ще й не обідали. Сідаємо кушать. В 14:00 лунає постріл, а ми не поспішаємо, не йти ж ловити на пустий шлунок. Через 20 хвилин я вже тренувався. Пробиваю зону В і С, до А далеко йти зовсім в іншому напрямку. Тепер все пішло значно краще, з кожного сектора вдавалось за 3-4 проводки виловити 1-2 какунчиків. А з одного навіть 5 штук за 5 забросів! Хороший сектор! І нормально так, на 4.5 грами, дюймовий твістер, без усіляких там грамових головочок і мікротвістерів... Експериментатор Юра як завжди зловив свою щуку.

Зображення
Нормально, результат тренування мене влаштовував. Ввечері пішли з Юрою вліво від бази - помитись/потренуватись. "Вдома" шаманимо, готуємо "робочі" коробки.

Зображення
Віталік готує вечерю...
І жеребимось - моя стартова "В", якраз вона мені найбільш сподобалась. Трішки сидимо, і спати! Як же ж добре спиться в палатці. Цієй ночі бортовий компутер показав +2... Бррр... А вдень ходжу в шортах
Зранку я щось розгубився, не знаю що ж за снасті брати... Ну зі своїм Daiko Scylas я і так не розлучаюсь, а от хто ж буде другий... "Уди" тут не дуже доречні, замала довжина, бо тут викошені проходи в камишах, і треба перекинути рибу через його залишки, а ще важливіше якомога ближче якісно довести приманку до камишу. В запасі є Norstream Stage довжиною 2.29 і з тестом 3-21 грам. Беру! Нормальний щучий прут з катушкою розміру 1000 і вагою 168 грам, лєскою 0.12 вийшов такий собі збоченський комплект для ближняка. :D
Жеребкування, старт на початку зони - клас, мені тут подобається. А от 2 других в протилежному кінці. Ну буде видно...
Йду в свій сектор, тут дуже незручно, кромка камишів далеченько від берега, ззаду і зі всіх боків кущі. Перша думка - тре тікати звідси! Але стоп! Тут незручно всім, значить тут найменше пресингували на тренуванні. Ловлю тут. Вирішую почати ловити з-під ніг, беру в руки стейдж, ставлю мікроприманку. В 7:30 постріл - почалось! Цим спіном я ще не кидав, от перший заброс. Хм, приманка грами півтора летить навіть дуже непогано! Веду джигом, під самими ногами чуткий "тук" через лєску передався в руку. Ходи сюди! Перший риб патрапляє в садок. Другий заброс, знову "тук", от і друга рибка. Третій - нема нікого. четвертий - зацеп... О ні... Обриваю приманку... Хоч би не розлякав. Оглядаю сектор, помічаю щось схоже на маленький твердий острівець в камишах. Пробую дійти - так і є! Земля!!! Звідси проводити значно простіше, бо камиши закінчуються в мене під ногами. Але закидати поганенько - моя права щока впирається в дерево, а ззаду кущі. Можна тільки з лівого боку, але нічо, "нас этому учили!". По-трошки ловлю, наколупую в сумі 8 окушків. Брати перестало, йду зважуватись, дивлюсь протокол - а там всього по 1-2-3 рибки. А в мене 8! Ну, думаю, клас! Юра - координатор, помагає мені в зоні, каже що йду добре! Щойно виліз зі свого сектора, як його зайняв інший спортсмен. Ги, а я там всіх вже виловив. Юра підказує, які є вільні перспективні сектори. Почергово обловлюю їх, нема ніхто... Прохожу повз "свій" - а там нікого! Ну йду спробую ще раз. Стаю, не зходжу звідти до кінця 1-ї години, беру ще 2 піпісона. Вродє все добре. Друга година, кінець зони "В". Зміщуюсь в початок зони, роблю по пару забросів в цікавих секторах. Не клює... Підхожу до "свого" - знов нікого! Забігаю, стаю на свій острівець. Зваблюю одного окуня на покльовку, більше не хоче...
Йду в перші сектори. Там вимучую таки ще одного. І все, більше покльовок нема, от і другій годині кінець. Третій старт, знов поганий сектор в кінці, і знову пересуваюсь в початок, і знову не клює. І "мій" вільний! Ну, думаю, ще є 20 хвилин, тре впиратись тут. Під ногами нема окуня, переходжу на дальняк. Тррр, покльовка, чуть протягнув - зійшов... Потім ще один непоганий ударчик. Фініш. 3-й старт з "баранкою"... То зле, точно щось робив не так. Але сподіваюсь бути в пятірці в зоні.

Зображення
Команді "Волинь" набрид окунець, вирішують відриватись по краснопірці і карасям
Погані останні 2 старти не дають мені спокою, в перерві йду вліво від табору годинку покидати. Вимінюю в Юри Стейдж на "мікроджиг", хоч я дуже не люблю ті рокфіши... За годинку з місця виловлюю пяток рибок, знову з"являється якась впевненість в своїх діях. Час збігає швидко, ось скоро початок 2-го туру, який в мене пройде в зоні "С". Ну що ж, поборемось!
Стартую, перші заброси на ближняк нічого не приносять, знов в мене легка паніка, нема впевненості, ще й снасть не моя... Відкладаю "МДЖ", беру в руки Scylas, 4.5 грам і "на Берлін!". Покльовує! Де-не-де витягаю з дальняка по окушку, за першу годину набрав аж 3. Зараз я без координатора, тому не знаю, як в мене справи, але по розмовам чую, що у багатьох по 2-3 рибки. Другий старт, впираюсь в дальняк, так мало хто ловить. Йду по чуть-чуть в кінець зони, в черговому секторі перший заброс - пусто, а далі роблю хет-трик - 3 заброси - 3 окуня! Оце круто! 5-й заброс і 5 грам перелітає канал і потрапляє в камиш на тому березі. Як ж класно злітає з катушки цей куплений напередодні змагань "Санлайн" рокфіш ПЄ, подумав я :D Довелось обривати, окунів як вітром здуло. :woodpecker: Йду далі - нічого... Канал робить невеликі повороти, відповідно "крутиться" вітер, ближче до кінця зони той майже боковий. В мене вже 6 грам не хочуть долітати куди треба. Прохожу повз Мацуєва Андрія - зважується, помічаю що він кидає також під той берег... Але явно меншою вагою, ніж я, і все в нього без проблем долітає... Так, дійсно Харків на крок попереду нас по снастям.
Доходжу до одного з пляжиків, де в мене на тренуванні було багато покльовок. Козирний сектор зайнятий Максом Балабановим з Вінниці. Стаю поряд. Другий заброс - тичок з-під того берега, тягну мікроокуня, але такого потрібного! І в Макса також покльовка, одночасно дістаєм їх з води. По зоні йде суддя, пропонує спортсменам побити новий рекорд змагань - окунь Мацуєва на 2 грами. Як це??? :shock: Я на головку втричі важчу ловлю. І навіть на Майдані взимку окуні по 4 грами були!
В мене покльовок більше нема, а Максим зміщається в секторі чуть лівіше, тепер він може кидати вздовж камишів. За 4 заброси до кінця в нього 4 покльовки, жодну не реалізував. Хух, відлягло. Тим більш, що в мене старт поряд! Йду зважуватись. Ууууу, та тут народ налупив, приносять по 5-6 риб, а я тут зі своєю однією... Третя година, старт, приманка торкається води і я вже лечу в заповітний номер! Ура! Ніхто не додумався його зайняти. Ну що ж, беру в руки ненависний КФ "Мікроджиг". Тук - є, тук - мимо, тук - сидить... І тиша... Знову жодної покльовки до кінця етапу. Ну, в десятці маю бути.
Йду в табір, дізнаюсь хто і шо... В батька все класно, в Богдана не пішло - на завтра просить Юру замінити його. Тому тепер я конфіскую "МДЖ" в Богдана. Віжанський Віталій приносить результати 2-х турів - в першому етапі я 6-й, в дргуому - 3-й. Ухтиж, думаю, я вже досяг своєї основної цілі поїздки - пробитись на відбори на чемпіонат світу. Навіть примарні шанси на лічку є, але треба рвати зону. Ще й команда йде 4-ю. Тре рвати!

Зображення
Зображення
Зображення
Вечірні тренінги
Ввечері чуток святкуємо мою днюху :booze: , але втома бере своє...
Зраненька встаємо, перекусон, жеребкування секторів... Мені випадає білет з тими ж номерами, як і в першому турі. Підозріло :)
Розходимось. Юра з девізом "Майстерність не проп"єш!" йде в "В", батько в "С", а я вирушаю в сторону "А". Навіть в очі її не бачив, ну пару робочих номерів мені підказали. Перший старт в початку зони, то є добре! зато останні 2 - в кінці... Захожу в сектор, ще є кілька хвилин до старту, перебираю коробочку... От і "гудок"! Кидаю різні ваги, приманки, ближче, далі, міняю місця - не клює ніхто... За півгодини - жодної покльовки, але і в народу зовсім негусто... Навіть почав чуть-чуть переживати. Ну але від 0 всеодно мушу піти! Так і є, беру першого окушка на 15 грам.... Поки зважують - проглядаю протокол, буквально кілька записів, а я ще й не останній - є окунець на 11 грам в Бучки Руслана. Хожу в перших секторах, бачу, що Павлов Ігор, весняний чемпіон України, бере окушка на пляжику, а поруч вільно. Стаю. Розговорились... Навіть вдалось заглянути в чемпіонську коробочку. А там таке... :rage
Невдовзі і я витягаю свою рибку. За кілька забросів - покльовка. І в Ігора кілька покльовок, але реалізувати він не може. Я висмикую другого окушка, розмір радує - грам під 40, то вже бонус. Було ще зо 2 покльовочки - щось багацько браку... Але сектори дуже хороші, шкода що бігти далеко. От і кінець етапу, зважуюсь - в цього судді доволі багато записів, але по 1-2 хвостика, більше ніби ні в кого нема... В перерві думаю, що ж робити далі... Бігти в початок! Я напоготові, гудок і я побіг! Добігаю до початку хороших номерів, стаю в перший вільний. Під ноги - нікого.. Дайку в руки. Приманка падає під камиш на протилежному березі. Перша сходинка - нема, друга - сидить малий! Некваплячись дотягую до берега, пускаю в садок. Другий заброс - знову є! Окуні чуть старші. Ще впираюсь в цей сектор, але покльовок більше нема. Зважую рибу, йду далі. Перші сектори забиті, на підході суддя каже що вільних номерів нема. Але як нема, якщо я бачу, що Мацуєв щойно перейшов, тому я крокую далі. Так і є - другий сектор вільний. І знову беру "дубль" - два какунчика за 2 заброси. Ну, думаю, якщо так піде і далі, то є шанс взяти зону! Але риба думала по-своєму... Ще й вітер. Знову чуть посилився вітер, 6 грам перестали долітати до камишів - і все, покльовки одразу припинились. От тут і вилізла моя помилка - жодного разу за змагання я не поставив 8 грам ушастик. Спін хоч і до 7 грам, але з такою вагою справляється. А не поставив тому, що вважав дикістю ловити на 8 грам, якщо там глибина близько метра... А тре було хоч спробувати, адже якщо твістер не долітав - то імовірність зловити рибу різко падала. Так до кінця 2-ї години я покльовок більше не побачив. В перерві дізнаюсь, що Юра чуток наковбасив окушків на воблер, але Бодя не знає на який. Зато я знаю, але 56 ріджа діпа я не маю... В третій годині народ просік, де тримається риба, в перших 7 секторів не влізти взагалі. А мені ще й бігти з 23-го. Так що покльовок я знову не побачив. Жах...
Але зробив все що міг, боровся до кінця, в 10-ці маю бути, судячи з розмов з учасниками. Як пізніше виявилось, знову 6-й в зоні.
А далі нас чекали згортання палаткового містечка, лінійка, нагородження і величенький шматок дороги додому.
Приєднуюсь до вищесказаних слів подяки!!! Організаторами був пророблений величезний фронт роботи по підготовці місця змагань. Який - можна глянути отут http://www.youtube.com/watch?v=K9xOoKUER80&feature=player_embedded
Щодо мінусів даних змагань - то це, по-перше, не дуже вдалий вибір водойми, імхо. Їхати більше 1000 км мірятись піпісками Хоча умови дійсно доволі рівні для всіх учасників, та і вибрати водойму для такого дійства, думаю, дуже тяжко. Ну і хай пробачать мене організатори, але якось не дуже відчувалась святкова атмосфера. Навіть, здавалосю б, такі дрібнички, як гімн на відкритті і урочисте підняття прапору - теж потрібні! Без них якось все "сухо"...
А так організатори молодці - все чітко, продумано, на високому рівні! Ще раз всім дякую!
Зображення
Львівщина, Рівненщина, Волинь
Ні хвоста , ні луски!

StriDer

Повідомлення: 211

Поперед.

Повернутись в Звіти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей