гУЛяння пройшли і пройшли на високому рівні. Організація міроприємства була чіткою без запізнень, балагану, суперечок і суєти.
Організацію стоянки, в основному, взяв на себе Богдан (reno72), який забезпечив нам комфорт як на карповій рибалці (тент (в народі лагідно "чебуречна"
Після оголошення відкриття гУЛянь зачитки регламенту та номінацій ("перша верховодка", "голавль", "пасивний актив" і т.п.) та легкого сніданку всі поспішили на "велику" воду ловити "великих" рибів...
Перші враження від рибалки доволі посередні
На обід всі зібрались досить оперативно
Призові гламурні воби тестувались відразу за столом у стаканчику із мінеральною водою
Вечірній вихід на воду був зумовлений не так бажанням порибалити, як необхідністю зловити щось на уху
Вечірній вихід я, особисто, спланував в верх за течією в напрямку Надітич. Результати багатогодинного блукання більш як скромні - 2а мікро жерешка та декілька невнятних ударів та виходів.
Приготування вечері, зокрема ухи, взяли на себе досвідчені Богдан та Оля, а шашлику - Андрій і інші. Усі хто не були задіяні в приготуванні вечері (A_K, Minero і ін.), займались приготування конкурсу "влучний повар". Нажаль, проведення конкурсу прийшлось перенести через наближення сутінок.
Вечеря пройшла в дружній та відкритій атмосфері - уха і шашлик вийшли наславу
Ранковий підйом - кава - мокрі вайдерси - так розпочався 2й день гУЛянь. Порадувала погода - сонечко, штиль та ранковий туман обіцяли насичений покльовками день...
На першому ж від бази перекаті на 2му забросі я відчув потужний удар і риб, зі свистом фрікціону, попер на середину ріки... Ранкову дрьому відразу як рукою зняло! За декілька хвилин до берега вдалось підвести красивого клена в районі кг, проте під-час приготувань до його фотосесії риб оговтався і дав такий фонтан, що розігнув 2а гачки на ріджі - шкода, красивий вийшов би кадр
Вирішую перейти річку в брід і спробувати щастя із протилежного боку. "Брід" виявився доволі умовним і зачерпнута вайдерсами вода остаточно зганяє сонливість...
Протилежний берег виявився абсолютно диким - жодних стежок чи підходів до води, але тим і цікавіше...
Практично відразу почались покльовки окунців, жерешат та голавликів...
Під одним із обривів отримав приємний удар - серце дьорнуло в переччуті судака, але хороший окунь також не найгірший результат...
По дорозі назад помічаю бій жереха... Із другого забросу відчуваю удар - підсічка - щось сидить - це був трішки крупніший жерешок...
На цьому радісному моменті вирішую припинити рибалку і вертатись в табір.
"Брід" - повні вайдерси води - табір... В таборі виявилось що окрім мене водні процедури прийняв Вітя та Остап
Після недовгого просихання я із WITом, Артемом та спаніелем - Ріджем виїхали на Львів.
гУЛяння пройшли насичено і цікаво. Всім організаторам (A_K, BITR, mishka, reno72 і ін.) та учасникам велика подяка за хорошу компанію!!!
Окремо хочу подякувати WITу за надані для користування оригінальні мікро блесни
!!!П.С. Після довгого перебирання приманок, був вибраний один воб на якого мною і було зловлено всю рибу. Воб видно на фото, але від остальних ріджів він відрізняється певним "дефектом" (тепер вже секретним