Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Весняні гУЛяння 2009

Весняні гУЛяння 2009

» 25.05.2009 11:11 am

Щось ніхто звіту не пише по гУЛяннях, буду я перший враженнями ділитись :)...
гУЛяння пройшли і пройшли на високому рівні. Організація міроприємства була чіткою без запізнень, балагану, суперечок і суєти.
Організацію стоянки, в основному, взяв на себе Богдан (reno72), який забезпечив нам комфорт як на карповій рибалці (тент (в народі лагідно "чебуречна" :)), стіл, стільці, розкладушки, світло, мангал і т.д., і т.п :)).
ponaehaly.jpg
приїзд
cheburechna.jpg
табір
snidanok.jpg
сніданок

Після оголошення відкриття гУЛянь зачитки регламенту та номінацій ("перша верховодка", "голавль", "пасивний актив" і т.п.) та легкого сніданку всі поспішили на "велику" воду ловити "великих" рибів...
ne-muziki-brodu-nema...jpg
BITR на перекаті
1st.jpg
1й мій главлик :)
krupnyak.jpg
найкрупніша риба дня :/

Перші враження від рибалки доволі посередні :?. Погода постійно мінялась - штиль із сонечком та жарою миттєво змінювали вітер зі зливою. Риба на погоду реагувала адекватно, тому клювала вкрай рідко та ніжно. Тим неменше, усі відчули покльовки чи побачили виходи риби за приманкою.
На обід всі зібрались досить оперативно :). Поки накривався стіл і організовувався обід (за чіткого керування Олею :)), проходило тестування гламурних палок, любязно наданих Богданом (SWAN) та ЗК. Обід розпочали із нагородження за різними номінаціями, призами любязно наданими Богданом (reno72), Артемом (mishka) та Вітьою (WIT).
Призові гламурні воби тестувались відразу за столом у стаканчику із мінеральною водою :).
Вечірній вихід на воду був зумовлений не так бажанням порибалити, як необхідністю зловити щось на уху :D. Зразу хочу відмітити, що рибі цього дня пощастило і в уху попало лишень 3ри невеличких голавлика, 2а жерешка та близько 10 верховодок :)...
Вечірній вихід я, особисто, спланував в верх за течією в напрямку Надітич. Результати багатогодинного блукання більш як скромні - 2а мікро жерешка та декілька невнятних ударів та виходів.
zereh-1st.jpg
де ж твої мама і тато?
next.jpg

Приготування вечері, зокрема ухи, взяли на себе досвідчені Богдан та Оля, а шашлику - Андрій і інші. Усі хто не були задіяні в приготуванні вечері (A_K, Minero і ін.), займались приготування конкурсу "влучний повар". Нажаль, проведення конкурсу прийшлось перенести через наближення сутінок.
Вечеря пройшла в дружній та відкритій атмосфері - уха і шашлик вийшли наславу :D. Відчувши запах ухи, приїхали Остап та Solt :). Енергійні новоприбулі відразу організувались на нічного дністровського судака (він же ж "облизень дністровський" :)), компанію їм склали Артем та Андрій... Остальні ж учасники гУЛянь провели вечір в невимушених бесідах...
Ранковий підйом - кава - мокрі вайдерси - так розпочався 2й день гУЛянь. Порадувала погода - сонечко, штиль та ранковий туман обіцяли насичений покльовками день...
На першому ж від бази перекаті на 2му забросі я відчув потужний удар і риб, зі свистом фрікціону, попер на середину ріки... Ранкову дрьому відразу як рукою зняло! За декілька хвилин до берега вдалось підвести красивого клена в районі кг, проте під-час приготувань до його фотосесії риб оговтався і дав такий фонтан, що розігнув 2а гачки на ріджі - шкода, красивий вийшов би кадр :( ... За пару метрів біля затопленого дерева відчуваю другий удар, але риба заводить під затоплений стовбур і сходить... :? Подальші намагання щось зловити увінчались покльовкою невеличкого голавлика...
Вирішую перейти річку в брід і спробувати щастя із протилежного боку. "Брід" виявився доволі умовним і зачерпнута вайдерсами вода остаточно зганяє сонливість...
Протилежний берег виявився абсолютно диким - жодних стежок чи підходів до води, але тим і цікавіше...
Практично відразу почались покльовки окунців, жерешат та голавликів...
yki-z-vony-shozy.jpg
Які ж вони схожі...
okunya.jpg
go-on.jpg
mimo.jpg
okun'.jpg
chubby.jpg

Під одним із обривів отримав приємний удар - серце дьорнуло в переччуті судака, але хороший окунь також не найгірший результат...
Zachot.jpg

По дорозі назад помічаю бій жереха... Із другого забросу відчуваю удар - підсічка - щось сидить - це був трішки крупніший жерешок...
zereh-fin.jpg

На цьому радісному моменті вирішую припинити рибалку і вертатись в табір.
"Брід" - повні вайдерси води - табір... В таборі виявилось що окрім мене водні процедури прийняв Вітя та Остап :D - усі кущі розвішані вайдерсами та мокрими речами - усі довольні діляться враженнями від купання та рибалки.
Після недовгого просихання я із WITом, Артемом та спаніелем - Ріджем виїхали на Львів.
гУЛяння пройшли насичено і цікаво. Всім організаторам (A_K, BITR, mishka, reno72 і ін.) та учасникам велика подяка за хорошу компанію!!! :!:
Окремо хочу подякувати WITу за надані для користування оригінальні мікро блесни :wink: !!!

П.С. Після довгого перебирання приманок, був вибраний один воб на якого мною і було зловлено всю рибу. Воб видно на фото, але від остальних ріджів він відрізняється певним "дефектом" (тепер вже секретним :D ), що забезпечувало кльов виключно на нього - інші 4ри аналогічні воба схожої розкраски принесли мені лишень декілька виходів голавля навіть без тичнків :? - не все браковане погане :D...

Smutok
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 671

Re: Весняні гУЛяння 2009

» 25.05.2009 07:50 pm

Традиційні УЛгуляння 2009 вдались на славу!!!Приємні враження від спілкування з однодумцями,дружній колектив,не погана активність мілкого голавля та незабутнє УЛьотне купання в вайдерсах -запамятаються на довго...респект і уважуха організаторам(A_K, BITR, mishka, reno72),учасникам,спонсорам конкурсів Сані(A_K) та Паші(Solt) за надані призи, Богдану (SWAN)-за продемонстрований арсенал ексклюзивних Ул девайсів ручної роботи,Witу за подарунковий комплект авторських блешень та шеф-повару Олі...

З вобів,робочим виявилась сонікра...але відверто кажучи-розчарувався в одинарних безбородих гачках...два схода голавля при виважуванні,плюс два промаха лобастого...а можливо,просто, я ще не зрозумів цього воба?...все можливо...

П.С.Шкода,що не змогли по тих чи інших причинах долучитись доУЛьотного колектива Рома,та метри і основоположники ГУлянь-Толік і Костя...

П.П.С.сумним на ГУляннях було те,що Паші Солта Дайва Прессо-чомусь на стику дала мікро тріщинку....

Остап

Повідомлення: 256

Re: Весняні гУЛяння 2009

» 26.05.2009 05:40 pm

Закину і я пару знимків.

Перший жерешок, який мені приніс приз. Була оголошена номінація «За першого зловленого жереха», і вловивши його буквально через 20 хв після старту, я вирішив, що сьогодні шалений жереховий жор :shock: , і поспішив повідомити про улов Артема смс-кою. Далі через хв 40 витяг голавлика, але вчена комісія його забракувала, і поставила діагноз – Гібрид.
SSA52694.JPG

Просто гарний пейзаж
SSA52712.JPG

Шашлик
SSA52706.JPG

Зліва усе зрозуміло, а справа на розкладушці - Богдан позує для картини «Рибалка – найкращий відпочинок!»
SSA52704.JPG

Приготування до конкурсу «Влучний повар», який через форс-мажорні обставини відбувся наступного дня. Переможець – Тарас Reptar, закинув ужгородськоо стіка в 10л казан. Отримав гламурного попера.
SSA52701.JPG

Довгоочікуваний і всіма любимий момент.
SSA52708.JPG

Андрій – один з учасників запливу в забродах. Витрусив з шкарпетки верхолодку. :D
SSA52700.JPG

Не кожен день вдається зафіксувати випадок ідолопоклонства: хлопці перед рибалкою моляться Великому Спінінгу. :D
SSA52699.JPG

Відпочинок вдався суперовий!!! Дякую спонсорам за приз, Тарасові і його батькові за те, що привезли, Олегові за те, що відвіз додому, і всім-всім за гарну компанію і гарно проведений час!
З.І. Майже усі риби у мене були вловлені на ММ-38, один голавлик на Рідж 35.

Minero

Повідомлення: 88

Повернутись в Звіти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей