- Вечеря...Романтика..

- Підготовка до 1 етапу

- Ранкове шикування

- Ніби всі в зборі

- Жеребкування

- Табір команд

- табір команд

- Підведення підсумку 1 етапу

- Офіційна частина

- Організатори турніру

- Офіційне закриття

- Срібні призери.

- Судді зони С.

- Переможці.
Мої враження від змагань не можуть бути об'єктивними і неупередженими. Посудіть самі: за 2 етапи жодного удару, на початку 1 етапу зацепив сітку 25-35м. при витягуванні спін впав в воду, катуха намокла і зашуміла... не зміг я розкусити тактику. На мій погляд її не було. Колір не грав ролі. ловив і чорний і салатовий, хамелеон і червоний, твістер і ріпер, 2 см і 5 см, 2 грама джигголовка і 5 грам ушастик... Єдине що треба було розкусити -це проводка. Течія майже нашої на Дністрі. Вода мутна. Риба сбилась до нашої сторони. Висмикували судачків 40-100 грам з під камиша. Заброс -10 м від берега, за або проти течії і ...стук, стук, підскок і завис... і так 4 години. Я вже і твічів, і маньячки, і мініколебло, і пількера майже в отвес і повний фонарь. І карягу знайшов (потім все таки витягнув) і острівець водорослів. Все відчував рукою - бачив джигом краще ніж очима - і все в пусту. На мм 38 забагрив верховодку такого самого розміру. Напрактикувався 2 грамами на пару рибалок вперед
Дякуючи ВІТР наша команда відійшла від 0 і посіла 19 місце. Віктор судачком в 40 грам взяв 5 місце в зоні. Не було рибалки... Але було на що подивитись, потрясти снаряги, потриндіти про рибалку в різних регіонах - оце мені сподобалось...