Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Хижак. Оселя. жовтень 2007

Звіти зі змагань які проводять львівські риболови чи в яких вони брали участь

Хижак. Оселя. жовтень 2007

» 20.10.2007 07:06 pm

Львівський хижак-4

Спонсоры и партнёры:
Магазин "Золотой карась"
Магазин "Хата рыбака"
Львіський клуб активного відпочинку
Вeeline
Системи Опалення. Від А до Я
SolTech

Долго решали какому быть "Хищнику-4", Фестиваль или соревнования? Много было разных предложений, коментариев по этому поводу... и по прошедшему соревнованию можно сказать, что это был праздник для любителей ловли хищника и хорошая встреча старых друзей. За предыдущие соревнования участники настолько сблизились, что чувствовали себя, как в родном коллективе и даже плохая погода ни как не повлияла на хорошее настроение. А изюминкой соревнований были хорошие призы от спонсоров.

Пресса

Повідомлення: 505

Re: Репортаж "Львівський хижак-4"

» 20.10.2007 08:12 pm

В 7:00 участники прибыли на водоём.
В 7:30 -регистрация и жеребьёвка по секторам.
Было выбрано 4 зоны соревнования и вытянув на картах свою зону сектора все направились на места.
8:00 - старт.

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG

Пресса

» 20.10.2007 08:25 pm

Соревнование проходило очень интересно, каждый выбрал свою тактику....кто настроился на хороший трофей щуки, а кто-то с удовольствием ловил окушков. :)

Участники в процессе лова :f1:

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
16.JPG
15.JPG
Востаннє редагувалось Пресса в 20.10.2007 09:50 pm, всього редагувалось 2 разів.

Пресса

» 20.10.2007 10:04 pm

Взвешивание и запись в протокол соревнований трофеев участников..

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG

Пресса

» 20.10.2007 10:12 pm

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG

Таблиця результатів "Львівський хижак-4"

УчасникІ етапІІ етапРезультат
ВагабалиК-ть рибВагабалиК-ть рибСума балівМісце
Шкробатський Ігор1,860130,3204151
Ханас Юрій1,4102590,27251072
Вільгуцький Олександр0,5855230,9872873
Щитовський Іван0,8623320,08784114
Вільгуцький Влад0,6954270,10574115
Нагорний Віктор0,02912,511,12513013,56
Столяр Богдан0,0451120,12665177
Ривак Олег0,240910,06293188
Хітров Юрій0,02912,510,03410122,59
Обаримський Василь0,442632302910
Козлов Володимир0,3097132303011
Коник Святослав0,3008112303112
Кам'янський Андрій0,0751032303313
Дума Остап2300,0331113414
Вацик Павло2302304615-22
Кам'янський Костя2302304615-22
Кравець Володимир2302304615-22
Куртяк Володимир2302304615-22
Павич Олександр2302304615-22
Панькевич Тарас2302304615-22
Сливинський Олег2302304615-22
Смольницький Володимир2302304615-22

Репортаж закончил. Всегда Ваш, Пресса!
Востаннє редагувалось Пресса в 20.10.2007 10:33 pm, всього редагувалось 1 раз.

Пресса

» 21.10.2007 12:02 pm

Тепер можу вставити свої враження.Ну про погоду-о драконах ні слова :!: :!: Вже ж бачила що зібрались і будуть змагатись,все одно до 10.00 вимахувалась :D По дорозі в Оселю,коли почав сніжок падати,перша думка - не приїдуть, на дамбі думки помнялись і найпопулярніша була - "добре,що не я один такий" :D Прикрашали дамбу - пальці замерзали... Взагалі то я признав,що нас нічого не стримує і стає більше.
 006.jpg
 007.jpg
перший раз на змаганнях і відійшов від 0!!!

010.jpg
Приїхали власники озера і пообіцяли співпрацю
По телефону мені сказав директор, що на наступні змагання зробить приз від себе - поживем побачим.

011.jpg
Чудеса джига
Юра показав що він спортсмен - став і монотонно відмахав 2 етапи, тому і зайшов в призові... Поки хтось бігав за щукою і мегаокунем. ВІТР-взагалі молодець-2 етап знайшов місце,підібрав приманку,і тупо відбомбився-хороша штука УЛ :D Мікроджиг,мінівоблерики... виникає думка - а не спробувати нам зробити по мікроджигу змагання на Гамаліївці, наприклад...

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1631

» 21.10.2007 08:39 pm

На проведение состязаний Львівський хижак - 4 компания Moscanella и магазин "Золотой карась" выставляли следующие призы:
1 место - спиннинг Banax Tin Fish
2 место - ящик для приманок Meiho/Versus
3 место - коробочка для приманок Meiho/Versus-а в коробочці- то ще щось було :D
Удачи господа! (имеется введу "ни хвоста, ни чешуи")
Від гачка до човна
Moscanella-Kiev
А призи були супер :!: Хоча всі брали участь не за призи,но лиця дуже мінялись після нагородження....Я як тільки про ТІН ФІШ почув-так зразу за щукою і побіг.....Дуже приємно,що в нас такі СУПЕРСПОНСОРИ :!: :!: :!:

ryvak

» 21.10.2007 09:50 pm

Поздравляю всех участников и особенно победителей :!:
Удачи в будущих соревнованиях и трофейных уловов :f1: :D
Ну, и, конечно, жду отчетов и впечатлений о честно выйгранном удилище на "страницах" данного сайта (с коробками-ящиками и так все ясно :D )
С ув.

Moscanella-Kiev

Повідомлення: 153

» 21.10.2007 11:06 pm

Свої враження переможець зможе розказати тільки через когось,так як з компом не дружить і сам карпятник,який постійно ловить на Оселі.Знає її як своїх 5 пальців :D Кидає-колебалками,хоча всі прибамбаси має,але віддає ложкам перевагу на даному озері.Зрозуміло,що тепер кидати буде набагато дальше.Спостерігав за його кидками-я так закидую 3 гр.джиг і навіть трохи далі :( Що в нього за прут-не звернув уваги,але якийсь "лапшеобразний"...

ryvak

» 22.10.2007 09:45 am

Ну после лапшеобразного прута Tin Fish поотрывает его приманки на забросе - в момент. Тут надобно перестроиться. Объяснил бы кто товарищу. А то все "надхнення" пройдет враз :D .

Moscanella-Kiev

Повідомлення: 153

» 22.10.2007 12:30 pm

ryvak написав:...Ну про погоду-о драконах ні слова... По дорозі в Оселю,коли почав сніжок падати,перша думка - не приїдуть, на дамбі думки помнялись і найпопулярніша була - "добре,що не я один такий" ...

Виїжджаю зі Львова - сніжок. :? По дорозі - дощ. :cry: Приїхали з Юрою на дамбу - сніжок. :( Вже до нас стояла одна машина з двома рибаками. Ну, слава Богу, не одні такі. Блін, а де ж решта. :o Та й Ривака не видно, змагання таки ніби не переносили. А вітер то дує, сніжок попадує. Руки полізли по рукавиці. Ждьомс.
7.20 по мому годиннику. Невже нікого крім нас? І тут на горизонті заблестіли фари - колона з 5-и машин. :P Ну - змагання таки будуть. :D :D

giorgio

Повідомлення: 760

» 22.10.2007 07:19 pm

Дякую всім хто приймав участь у змаганнях ... Хоча я сам нічого не зловив але задоволення від процесу хватає :) Є хороші фотки які можу закинути на форум..А переможець точно виступає по карпу вони тут ціле літо сиділи на озері ... Тому він принципово кидав на залізо ... а спінінг в ньго флагман ... катушка руйобі і шнур не знаю який ... ! А мені сподобалось як на УЛ :) ловили тому собі таке хочу прикупити хто щось порадить пишіть ! особливо спінінг ... катушку я приблизно знаю ... На перід дякую :) :) :)

admin: дивісь Ультралайтові прути і катушки

v.pavlo

Повідомлення: 290

Re: Репортаж "Львівський хижак-4". Осінь 2007

» 24.10.2007 09:03 am

Внесу і я свої скромні враження... :)

В першу чергу хочу подякувати друзям:
Pavel_K за наданий заброднік.
tosi&Kostaj за натхнення на роботу в УЛ воблерами та теоретичну підтримку у виборі їх і способах анімації.
Solt за демонстрацію можливостей твічінгу, за укріплення віри в ці приманки. Без нього не знаю коли б я за них узявся.
mishka за допомогу у ознайомленні з водоймою і виборі тактичної схеми на змагання.

Всім їм великий ріспект! А також ріспект всім колегам по змаганням що не злякались ні дощу, ні снігу, ні холоду і боролись до останнього.
Також дякую людям які мене на змагання підвезли, бажаю їм успіхів в Касперівцях, це дійсно Спінінгісти з великої літери. Хай щастить! :victory:

Загалом приємно було відчути дружню атмосферу і спортивний настрій учасників, проте були поодинокі випадки призерів які не вважали за потрібне прибирати за собою пляшки спід коньяку а вирішили залишити їх на пам'ять для прийдешніх поколінь. Нагадувати їм про заповіді туриста в процесі урочистого їх привітання було не доречно, а от зараз коли вони трохи остигли і заспокоїлись саме час. А за пляшку то її я відвіз до Львова і нормально викинув.

Щодо самої рибалки то в першому турі перед рибалками був вибір: ловити окуня який бурно бив малька прямо навпроти місця збору учасників чи ризикувати і йти в комиші за 1-2 зубастими які невідомо чи себе проявлять. Як показало зважування і ті і другі добились свого, проте як і слід було очікувати стабільніші результати показував окунь, якого багато хто весь перший тур ловив строго в одному місці аж поки десь о 10-тій ранку бій не припинився і покльовки втратили передбачуваність. Серед «щукарів» багато хто залишився «з носом», проте дехто успішно вийшов на призові місця.
Вашого покірного слугу жереб закинув на дальній кордон (лівий від дамби) а в зв’язку з раптовою зміною зони лову ознайомитись з умовами дамби чи протилежного берега на вдалось. Тому він спокійно сприймаючи долю пролетів. Намагався спочатку зловити щуку в місці де тренувались два тижні всі хто готувався до змагань і де потім ще й було знайдено сітку. Потім видурив таки окуньця на 29г в місці де його ловля носила суто випадковий характер, таким чином «відійшовши від нуля».
На першому зважуванні дуже обрадували кукани повні окунів і розповіді про удари на кожній проводці, проте від ловлі в котлі на купу зі всіма сам гордо відмовився тому духом не впав.
В другому етапі цілком очевидним було що після того як окунь спід дамби відійшов ті хто в першому ловили тільки там нормально пролетять адже з знайомство з водоймою в них так і не почалось. Також було зрозуміло що після знайомства з щуко-результатами правого берега ті хто нічого не зловив зліва рвонуть туди, а за ними частина дамбовиків. Тому вирішив для себе однозначно що ловитиму зліва й далі але в зоні яку було додано в другому турі, тим більше що по попередніх домовленостях вона мала бути в базовій зоні змаганні і там я потренуватись встиг. :)
Пам'ять гріло те що я пам’ятав місця де топтався мальок спід якого вдалось на тренуванні висмикати пару окуньців. Хоча від думки що за тиждень що пройшов той окунь вже міг бути хто зна де, ставало дуже невесело. :| Вирішив спробувати взяти дістати окуня з дамби при використанні максимально дальнього закиду зі снастю «дроп-шот» і вразі невдачі марш кидок прямо на дальню точку.
Сказано зроблено. 20хв на спроби дістати окуня на дроп. Відрізаю половину моно повідка, лишаю 20см, чіпляю 3см металічний поводок, ММ38 (якого вже трохи встиг обловити у Грушеві, на тренуванні і у першому етапі) і вперед. :swim:

Вийшов на точку, закинув, нема. Знов, нема. Змінив темп, нема. Додав паузу, нема. Збільшив амплітуду, окунь грам на 20 в кульку. Повторив, ще один. Повторив, ще один. Подумав "ну зараз ми подивимось в кого хвостів більше буде…" :twisted: Повторив, нема. Ще раз, нема. Знов, нема. :? Перейшов на іншу точку, є. Повторив, на третьому повторі знов. Головне окунів витягати тихо і зразу в сумку – уникаємо ажіотажу і непотрібних конкурентів. Після години твічів сідає шось приємніше, Ультра згинається але навантаження тримає стійко. Невже хороший окунь? Е ні - щупачок грам на 350. Зате заліковий і дає хороші шанси. Обидно тільки що до неї на цьому місці брали окуні покрупніше решти. Шукаю далі стаю бо здається що вже окунь втратив інтерес, експерименти з проводкою дозволяють у 90% випадків спровокувати таки досить ситих полосатиків на удар, але навіть з двума трійниками сідає рибка на гачок не завжди. За 25хв до фініша знахожу точку, мікроперепад в мікроямку з мікрокущиками трави. Ніби і площа менше 1 кв.м. але відточена техніка проводки і контроль процесу в поляризаційних окулярах дозволяють досягти покльовки на кожіній проводці. Спрацьовує таймер, до фінішу 5хв. Ноги в руки!

Приємно приймати участь у змаганнях, завжди підгледиш щось нове, але хоча б локально перемогти конкурентів таки значно приємніше… :)

BITR

Повідомлення: 788

» 24.10.2007 01:12 pm

v.pavlo написав: Є хороші фотки які можу закинути на форум.

Конечно закинь! Все интересные моменты соревнования уловить тяжело, так что выкладывайте что у кого есть :)

BITR написав:проте були поодинокі випадки призерів які не вважали за потрібне прибирати за собою пляшки спід коньяку а вирішили залишити їх на пам'ять для прийдешніх поколінь. Нагадувати їм про заповіді туриста в процесі урочистого їх привітання було не доречно, а от зараз коли вони трохи остигли і заспокоїлись саме час. А за пляшку то її я відвіз до Львова і нормально викинув.

Спасибо,BITR! Думаю, все в последний раз должны сделать выводы по этому поводу и мы никогда больше не вернёмся к этому вопросу. А мы подумали с Рываком просмотрев территорию, что можно спокойно ехать, бо все участники в этот раз настоящие туристы. Оставили только сеть хозяину, чтобы делал выводы..

Вова

Повідомлення: 2411

Re: Репортаж "Львівський хижак-4". Осінь 2007

» 26.10.2007 07:45 pm

Приятно почитать, кончно лучше участвовать, но к сожелению не получилось. Еще интересно про самую крупную щуку (вес) пойманую на соревнованиях, ну и конечно вес окуня - самого большого да и ещё пишите про всё (меня аж прёт) и фото по больше

rybak200

Повідомлення: 9

Далі

Повернутись в Звіти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей