Ну якщо ніхто звіти не пише,то хоч Я коротенький черкану

Звичайно змагань чекав Я з нетерпінням,так як написав хтось з наших форумчан,ну не міг Я пропустити першу "зарубу" в цьому сезоні

Тому ще за тиждень до змагань як і деякі наші учасники вирушив на Грушів розвідати що там і як.Певні висновки були зроблені,але головним висновком було те,що змагання обіцяли бути цікавими так як рибка покльовувала і було дійсно дуже цікаво,особливо після довгого затяжного зимового сезону.Рівно за тиждень ми на Завадівській водоймі,прибуваємо ще затемно і спостерігаємо що табір ще спить,але згодом починають з являтися перші знайомі обличчя з наметів,у кого вони свіжі,у кого не зовсім

,але настрой у всіх бойовий,табір оживає і усі починають готуватись до майбутноьго дійства.І як завжди усіх дуже радий бачити

Шум шуруповертів,бадьорі участники і запах різних ароматів прикормок у повітрі,так проходить деякий час,участники реєструються,жеребкування і перші змагання ЛОФРС на відкритій воді у сезоні 2013 оголошуються відкритими!!!

Так як останні роки більше уваги приділяю ловлі риби фідером,тому і снастей по поплавочній ловлі у мене відповідно є набагато менше.Вирішую ловити звичайним болонським вудилищем фірми Флагман,довжиною 4метра і катушкою цього ж бренду.Коротенько по оснастці-основна 0.16,поводок 0.08 Milo krepton,гачки Maver katana #18,поплавок balzax 1.5 грама. ТУР 1-й. По жеребкуванню мені випадає Зона А,сектор 12А.Ліворуч від мене Павло Пилипчук,праворуч якщо Я непомиляюсь Назаркевич Тарас.Сигнал старт і перші порції прикормки полетіли у воду,а за ними за 5ть хвилин і поплавки з різною "риб ячою смакотою" на гачку.По прикормці-Ще ні на одних змаганнях такого не практикував,але у двох турах Я відловив прикормками різних брендів(1-й тур VDE,2-й traper)Але і перший,і другий склад прикормок був без різкої ароматики,темного кольору з додатком кормового мотиля.Рибка почала проявляти себе з перших забросів,причому чим ближче до фінішу тим краще.А на останній годині першого туру з однієї точки починає періодично попадатись підлящик,якого було зловлено в районі 8ми штук,а так в улові переважно "грушівська" плотвичка стандартного розміру.Таким чином садок по маленьку наповнювався,а час наближався до сигналу фініш

Кінець першого туру,довгоочікуване зважування і Я займаю 3-те місце в зоні поступаючись лише Павлу Пилипчуку і майбутньому переможцю Паньківу Олегу.Далі смачні обіди,перерва і усі участники розходяться по своїм новим секторам,так як жеребкування другого туру відбулось ще під час першого. ТУР 2-й сектор 9В Все відбувається за звичним сценарієм,рибка теж проявляє себе практично одразу,звачайно в улові найчастіше попадає плотвичка,але час від часу гостем в садку стає і маленький "сопливчик" підлящик,а в один момент я виймаю з води підряд штук 6-7 маленьких окуньців,це звичайно працює кормовий мотиль в прикормці

Міняєм дистанцію на більш дальню і знову в улові плотва-підлящик-плотва-підлящик.Бачу що сусідів які знаходяться ліворуч і праворуч Я обловлюю,але яка ситуація у інших Я незнаю.Усім участникам сильного дискомфорту додавав вітер який дув практично у лице,але усі боролись до останнього.В другому турі займаю шосте місце в зоні.А в загальному заліку попадаю в "десятку і займаю 8-ме місце на цих змаганнях .Також по закінченню змагань зробили невеликий внесок по прибиранню території біля озера,було отримано пакети для сміття,за невеликий проміжок часу вони були наповнені різноманітним сміттям,нехочеться про сумне,але до Європи нам ще дуже далеко,з такою "культурою" яку залишають люди після себе на природі.Дуже сумно...

Наприкінці хочу подякувати спонсору змагань компанії Флагман за чудові призи участникам і підтримку поплавочного(і нетільки) напрямку у Львівській області.Подякувати організаторам в лиці Машковського Сергія за організацію змагань,видно що людина старається і взяла ініціативу розвитку напрямку в свої руки,сподіваємось що поплавочний напрямок буде розвиватись,процвітати і в нашій області.Подякувати суддям за терпіння і суддівство(Кравцову Андрію,Янишину Ігору,Червонящому Олександру і Міловському Олександру)Ну і звичайно Вітання нашим переможцям і призерам.Вітання переможцю змагань Паньківу Олегу,у двох турах бути першим в зоні це заслуговує на повагу

Вітання Нановському Тарасу і Пилипчуку Павлу за друге і відповідно третє місця в особистому заліку.Вітання команді переможців Павлу і Сергію.МОЛОДЦІ!!!Вітаю з другим місцем команду Трапер,наших Павла і Віталіка.Ну і звичайно з бронзою Паньківа Олега і Бутиленко Віталія!.А ще хочу щоб звернути увагу на цікавий факт в таблиці.З першого по 13те місце в особистому заліку практично усі спортсмени-фідеристи

Усім велике дякую за гарно проведений час,цікаве спілкування і честну боротьбу.До зустрічі на водоймах і змагальних полях.

З пов.Єлісєєв Вова