Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Водойми біля шахти №2, с.Бендюга

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Водойми біля шахти №2, с.Бендюга

» 15.11.2011 10:51 pm

Тобто відразу за мостом на право на грунтову дорогу повертати?

pavuk

Повідомлення: 10

» 16.11.2011 05:42 pm

Так, за мостом направо-вниз грунтовка. Там ще табличка на дереві "вилов риби сітками заборонено". Якщо їхати по грунтовці прямо по дамбі - праворуч буде менше озеро. Якщо звернути праворуч в метрах 100 від початку - дорога виведе до другого (більшого) озера. В обох випадках дорога вбита, - вузька і х глибокими коліями, будьте уважні.

Strange_R

Повідомлення: 19

» 17.11.2011 05:20 pm

Дорога там дійсно погана :twisted: :twisted: . На легковій не під'їдеш, тож треба залишати машину на великій відстанні, а коли дощ, то взагалі не пройде ніяким макаром, та як там класно ловити в дощ: за 2-3 години можна зловити денний вилов риби :!: :!: :!: :f1:

yurgenpidgoru

Повідомлення: 36

» 17.11.2011 06:30 pm

Пронумерував я усі водоймі на карті. Підкажіть де саме?
Приєднані файли
benduga.JPG
Карта

matvs

Повідомлення: 41

» 17.11.2011 06:39 pm

Озеро №2 - якщо їхати по дамбі прямо
Озеро №3 - якщо перед дамбою (метрів 100 від з"їзду на грунтовку) повернути праворуч, проїхати повз №2 (коли висока вода - можна й не доїхати, Буг заливає. Після дощу - краще пішки, або на позашляховику)

Strange_R

Повідомлення: 19

» 27.11.2011 11:23 pm

Всім ДОБРОЇ НОЧІ.Звітую по Бендюгах.Давно хотів поїхати в ці края і от родичі запросили в гості поблеснити по хижаку хоч я не профі а більше по мирній рибі.Машиною туди їхати не вигідно і по грошах і :booze: .Зранку на АС-2 маршрутки ходять кожні 10хв.В Червонограді я був 8.00 звідти нас закинули в Бендюги.Спочатку було мрачно не дуже мальовничо збоку шахта а дальше тундра холодний вітер майже кожне дерево до половини обгризене бобрами ось ось впаде на голову.Але вітер спав і ми пішли полоскати розливи в багатьох місцях льодяна корка.Використовували все що мали бльосни.воблери.силікон різних кольорів але нічого.Десь біля 12.00 мені на воблер( голубий окунець ) вцепилася щука на око 1-1.5кг почала водити мене покорчах і вже метр до берега зірвалася і більше жодної покльовки зато блесною за хребет зацепив іншого монстра див.фото.Пслля обіду активізувалася мирна риба і я пожалів що не взяв поплавочних палок.Ми переїхали до залізного моста і пішли по дамбі я ще ніколи не бачив стільки розливів але деякі замерзли.Почався сильний вітер великі хвилі вода стала дуже мутна і ми скрутилися.Висновок.....Дуже цікаві місця для спінінгістів якщо багаті я там лишив 4 воблера там підводний ліс росте,природа 50на50 може літом там гарніше ну і добирання неочень.А взагалі пробуйте місця перспективні,Всім удачі......... :f1:
Приєднані файли
4.jpg
2.jpg
1~1.jpg
1.jpg
28112011087.jpg
~1.jpg

шварц

Повідомлення: 42

» 28.11.2011 08:37 pm

шварц написав:Дуже цікаві місця для спінінгістів якщо багаті я там лишив 4 воблера там підводний ліс росте

Щось ти мало втратив :D , на цих місцях я якось втратив 6 воблерів і 12 вертушок, після цього їздив туди лише з силіконами і брав одразу ще й кілька шпуль жилки :( :( :( . Та є хороша панацея від обривів: попери. Якщо ними добре володіти, то дуже навіть непоганий кльов. Особисто я стараюсь там використовувати лише яскраві кольори, та інколи непогану щуку можна натягати і на тусклі кольори :f1: . Також там можна використовувати і міні-воблери (до 3 см) з невиликим заглибленням, та я ще не пробував :( :( , але знайомий ловив, і досить непогано :!: :!: :f1:

yurgenpidgoru

Повідомлення: 36

» 19.12.2011 07:54 pm

Був 17.12.11 із своїм хорошим знайомим Хюго на цих цікавих водоймах, природа красива, бобрів повно, вода сильно впала, з берега мало місць де можна покидати
2.jpg
2.jpg (4.99 Кб) Переглянуто 1375 разів
3.jpg
3.jpg (4.74 Кб) Переглянуто 1398 разів

Зранку дощу не було, тому ловити було більш менш комфортно, трошки надокучав вітер. Риба була досить пасивна, але декілька окунів наноджигом зловити вдалось, а в друга була покльовка щучки на Мепс, але втікла
4.jpg
4.jpg (6.65 Кб) Переглянуто 1408 разів
.jpg
.jpg (6.41 Кб) Переглянуто 1413 разів
.Через дві годинки почався дощ і ми поїхали. Всі окуні були успішно випущені
5.jpg
5.jpg (6.41 Кб) Переглянуто 1411 разів

Всім НХНЛ :)

jerkman

Повідомлення: 284

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини