Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|

.Зранку на АС-2 маршрутки ходять кожні 10хв.В Червонограді я був 8.00 звідти нас закинули в Бендюги.Спочатку було мрачно не дуже мальовничо збоку шахта а дальше тундра холодний вітер майже кожне дерево до половини обгризене бобрами ось ось впаде на голову.Але вітер спав і ми пішли полоскати розливи в багатьох місцях льодяна корка.Використовували все що мали бльосни.воблери.силікон різних кольорів але нічого.Десь біля 12.00 мені на воблер( голубий окунець ) вцепилася щука на око 1-1.5кг почала водити мене покорчах і вже метр до берега зірвалася і більше жодної покльовки зато блесною за хребет зацепив іншого монстра див.фото.Пслля обіду активізувалася мирна риба і я пожалів що не взяв поплавочних палок.Ми переїхали до залізного моста і пішли по дамбі я ще ніколи не бачив стільки розливів але деякі замерзли.Почався сильний вітер великі хвилі вода стала дуже мутна і ми скрутилися.Висновок.....Дуже цікаві місця для спінінгістів якщо багаті я там лишив 4 воблера там підводний ліс росте,природа 50на50 може літом там гарніше ну і добирання неочень.А взагалі пробуйте місця перспективні,Всім удачі......... 
шварц написав:Дуже цікаві місця для спінінгістів якщо багаті я там лишив 4 воблера там підводний ліс росте
. Також там можна використовувати і міні-воблери (до 3 см) з невиликим заглибленням, та я ще не пробував 
Повернутись в Озера та ставки Львівщини
Зараз переглядають цей форум: шварц і 4 гостей