Як все було, і як так сталось ,читайте нижче..

ЧО по фідеру у Львівській обл. відбувся на оз. в Терновиці,озеро специфічне,але в водночас цікаве і складне. Так як потренуватись можливості не було,на тренування поїхав Петро сам ,в п’ятницю. Потрібно було перевірити склад корму, який будем мішати. Мішали ми Traper + грунт 2 до 1,заливали це все атрактіксом від Sensas. Ловити вирішив вудилищами 3.3 icon,так як дистанція від 15 до 18 м,саме то для них. Отже перший тур я попадаю в зону В і сектор 3.

Стартовий закорм вирішив сильний не робити,так як невідомо як риба відреагує,п’ять кормушок з мінімальною подачою живого компонента,все решта по ходу рибалки. Стартував з довжиною поводка 1 м , гачок Maver Katana 1040 №16,насадка один,два мотиля.

Рибка ловиться ,але не так як хотілось,по експерементувавши з наживкою і гачком,прийшов до висновку що краще працює Maver Katana 1040 але №14,і ловити потрібно не в точці ловлі, а з права від корму,не зліва, не за точкою, а з права,і будь мудрий з тою рибою,з темпом все було зрозуміло на рахунок 20 і не довше.

Такою тактикою і завершив перший тур,і з вагою 6,085 кг зайнявши перше місце в зоні, Петро був другий з вагою 4,190.

По дорозі до дому ми з Петром обговорили тактику,на другий тур,вирішили нічого не міняти.

Другий тур відрізнявся на початку кардинально ,вже все то що було напрацьоване непрацювало,але знову підбираючи і експерементуючи,вийшов на то що потрібно годувати і давати багато опариша і пінки,цього разу риба ловилась з точки закорму,але за годину до кінця вона знову почала ловитись так як в першому турі. Також змінився розмір гачка Maver Katana 1040 але №20,працював саме краще.

Другий тур я знову перший в зоні, з вагою 4,025,Петро шостий з вагою 2,600,щось пішло не так в нього

В підсумку за нами командне Золото

В особистому мені вдалось в тяжкій бородьбі з сильними рибалками вибороти золото

Хочу подякувати нашому спонсору компанії Zemex,за фінансову допомогу,за суперові вудки Icon,ними відловив весь чемпіонат.

Ще хочу подякувати своєму напарнику Петру,за хорошу командну роботу.

Також голові нашого фідерного напрямку Віталіку,за чудові змагання. Всім хто відвідав цей чемпіонат,і боровся до кінця.Спонсорам за цінні призи,а також суддям за чесне суддівство.

Ну куди ж без Міші дякую ,за надані катушки компанії Brain,і жилку Sanline,не підвела жодного разу.

Всім дякую хто дочитав,до зустрічі на водоймах. ....