» 03.04.2017 01:34 pm
Тепер трішки детальніше про підготовку і сам турнір на дальність , точнічсть . Ідея провести такий турнір в мене була давно , але все часу не було , да і потреби. Але коли на Супер Марафоні і ЧО в Грушеві , наші зірки покидали в мішень , то я зрозумів що треба цю дисципліну точність, дуже сильно підтягувати , так як це основна складова успіху фідериста спортсмена на змаганнях. Порадившись зі спортсменами збірниками від ЛОФРС 2017 року , вирішили провести такий турнір 1 квітня , заодно ввели в програму турніру , дисципліну дальність . Це теж слабке місце наших спортсменів збірників не кажучи про початківців . І я не розумію до сих пір істерію спортсменів команди флагман, що такі змагання не потрібні . Приведу тільки два приклади тренування на Козовій . Я Суховецький і Елісеев , рибалили поруч . Я добре відрибачився ( в улові підлящ ) Суховецький здалеку нуль, під берегом плотвичку підловлював , Вова сомиків . Аналізуючи рибалку зрозуміли , просто не докидували до бровки . Та сама Козова , змагання тандем , Я ловлю Руслан поруч слабо , знову проблема не докидував , поруч Петухов ловить, Мельничук Петро його напарник не докидує не ловить. І таких водойм є багато , не кажучи про флет фідер, де це є основа успіху . А мені розказують що це не потрібно бо нема чемпіонату України з кастінгу . Хлопці я, як керівник напрямку ,хочу щоб Ви не позорились на ЧУ і на міжнародних змаганнях , тому просто буду заставляти працювати над цими єлементами фідерної майстерності . А як я можу заставити , правильно тільки включаючи цей турнір в рейтинг відбору в збірну від області. А те що команда флагман пробайкотувала це змагання не красить як керівників команди, так і спортсменів . А простіше говорячи просто не хотіли позоритись, так як я бачив що деякі спортсмени цієї команди не володіють елементами закидання . А позитивний прриклад є Руслан Слівінський мій напарник , сам мені говорив , що в нього не получається дальній закид і все грішив на фідера , але всю зиму людина працювала над фізичною готовністю , басейн , турнічок , з перших батлів Ми завжди лишались і тренувались переламали не одну палку , благо що спонсор допоміг і результат будь ласка появилась впевненість і результат 126 метрів . Але це все лірика , діюча збірна разом з тренером , всі були на змаганнях і показали непогані як для весни результати . Ми на вірному шляху , тому нас замічають і спонсори. Цей сезон нас підтримує компанія Брайн Ібіс , і підтримує не тільки словом, але і ділом . Збірна області на повному фінансуванні на поїздку на КУ і ЧУ, а це повірте немалі кошти . І я вже веду переговори щоб продовжити контракт на слідуючий сезон .
Тепер саме про турнір , як я вже казав після батлів всі бажаючі лишались і тренувались підбирали вудилища , лески шок лідера , грузи для закидання , кормушки і потихеньку появилось бачення що нам треба .Дякуємо спонсорам , компанії Брайн ,Земекс і Спортекс які надали можливість протестувати цікаві палки всім бажаючим Для дальнього забросу треба легка , потужна палочка , з подовженою ручкою з великим вхідним кільцем і для змагань я готував в рості до 4 метрів Zemex Rampage 390 до 150 , а в рості до 450 готува Браунінг Кінг 450 до 200 г . Про Земекси багато сказано , скажу що не всі їх розуміють , і здається що фідер замягкий , але на це не треба звертати увагу і спокійно пригружати його і кормушка полетить за горизонт . Але за тиждень до змагань Тарас Нановський розказав що в магазині Фортуна бачив фідер Спортекс Ексклюзив до 210 гр і вона йому дуже сподобалась . Я звичайно зацікавивися і заїхав подивитись на цей девайс . Взявши в руки, зрозумів що це зроблено як раз для карп фідера , і попросив власника магазину Тараса Мартинця привести в суботу на батл в Тернавицю протестити її в ділі . Тарас дякую йому, привіз і всі бажаючі змогли на ділі переконатись в здібностях цієї палочки . Вона як кажуть лягла мені в руку , може сказались карпові уболівання , так як я довгий час був у карповому спорті .
І ось день турніру настав і Ми вже на водоймі . Зібралось аж десять чоловік ( команда флагман проігнорувала) , але основне наші збірникі були всі , а це моя основна задача , підтягнути їх до сезону . Перша дисципліна точність , дистанція 45 метрів . Розмітили сектора , один тренувальний буйок в воду на туж дистанцію і почали змагання . І тут у всіх виявились помилки . Багато хто два закида робили точно, а третій завалювали , що говорить нема стабільності і треба ще над цією вправою працювати ,в мене 0,92, 0,84, 0,58 і це третій результат .Потім почали готуватись до дальності фідером до 4 метрів . Розминка і почали закиди . Вітер боковий , замір лазерним дальнеміром .Кидали кормушками пулями , в основному всі кидали пулями RFT 60,80,100 гр. Я закидав Спортексом Ексклюзив с тестом 160-210 гр довжиною 13 фут.Кормушка 100 гр з кормом . Всі три спроби за 130 метрів 131 , 135, 136 метрів і доволі точне попадання , впевнено перше місце . Після двох турів я перший і я був спокійний перед дисципліною "дальність фідером до 4,50м". Тим більше для цієї вправи в мене був Спортекс Ексклюзив 4, 20 с тестом 160-210 гр. І ця самовпевненість зіграла зі мною злий жарт . Перша спроба закид і у мене поїхала опорна нога і спроба не вийшла результат 132 м, але і це був другий результат , друга спроба я зібрався постріл , але щось пішло не так і кормушка полетіла не рівно а шкереберть , третя спроба перевязав шок лідер все перевірив кидок і відстріл, добре що запас балів був достатній для першого місця , але висновок треба зробити і на другий раз будемо робити чотири спроби як мінімум.
Ось так ми провели перший чемпіонат, кубок батл , турнір як хочете його називайте у Львівській області . Ми дали поштовх і вже якщо я не помиляюсь три області провели подібні змагання , і я думаю що Ми дочекаємся і всеукраїнські змагання . В кінці бажаючі розіграли джек пот , закидання на точність на відстань 70 метрів , де я впевнено переміг з результатом 1,3м, 0,9м, 1,1м
Після змагань спортсмени тестували фідера Zemex Rampage14fтест 180 гр і 15fтест 200 гр Zemex Razer 14f с тестом 140гр Zemex Grand feeder 14 fтест 180 гр і всі можете полюбоватись на фото красивою дугою. Для мене і більшості спортсменів Земекс відкрився як чудоий інструмент , для карпової ловлі і ловлі ляща з дальняка . ще Нановський протестував свій фідер Storm 390 тестом 120 ,який він виграв в цьому турнірі. Фідер легкий , пружний з классними бросковими якостями , на фото видно. Дякую спонсорам за можливість тесту. Надіюсь Ви нас ще підтримаєте на наших турнірах .#BrainFishing #Ibis #Braingroundbaits #IronFish #Sensas #Prologic #IbisFishing #IbisBrainLviv
Востаннє редагувалось ОКСИГЕН в 13.06.2017 07:33 pm, всього редагувалось 1 раз.