Сидячи на нудній парі вирішив написати звіт.
Змагання видались дуже цікавими, напруга трималася від початку до останніх секунд. Адже, найінтенсивнішими є змагання, коли всього лиш одна рибка може підняти тебе на кілька поділок вище по турнірній таблиці. Такими видалися змагання на водоймі в Ясниськах, яка є однією їз мох улюблених. Також суперники всі професіонали з чималим досвідом. Дружня атмосфера додавала інтересу, завдяки якій мені подобаються змагання незалежно від пори року, погоди і місця проведення змагань.
Отже, о 6:00 за мною заїхали Юра з суддями, і вже в 6:30 ми були на місці зустрічі. Дочекавшись всіх команд, ми колоною вирушили на місце змагань. Прибувши до місця дислокації, почали готувати спінінги до змагань та ділитися думками щодо приманок. Зібравши спорядження, зареєструвавшись, розійшлись по зонах.
1 етап. В мене зона «А» та 10-й сектор. Прийшовши на місце, стало зрозуміло, що сектор дуже цікавий, зліва та прямо – травичка, праворуч різкий перепад глибини. Після сигналу старт вирішую починати з воблерів, 5 хв. полоскання не приносить жодної покльовки. В зоні доволі тихо, бачу, що Столяр витягнув матросика на МДЖ .Я також вирішив спробувати на «мікрушку», поставив 3/4 на 2-х грамах, ловлю в пів - води. Вже з першої проводки витягую хижака на берег, після короткої фотосесії окушок падає з рук на межу берега і води... але мені в азарті вдалося його спіймати в друге. На другій та третій проводці також витягнув окунів. Після чого почав експерементувати приманками та їх вагою, це не дало жодного результату. Ставлю знову ѕ на 2-х грамах і і справи пішли краще. Загалом в етапі спіймав 9 окушків, та кілька зійшло. З таким результатом Я в зоні 1.
Під час короткої перерви зустрілися з Риваком та Шпунтом . Вони в зонах токож відловилися добре. Поділилися у кого на що клювало та розійшлись по зонах.
2 етап. Іду в зону «С», сектор 2. Помітив, що під берегом багато трави, вирішив обловити її. Пробігавши пів -етапу по секторах- в мене 0. Здзвонилися з Олегом та Юрою, вони від нуля відійшли. Починаю міняти приманки, і на 1,5 грама виловив окушка. Радості повні штани.

Шукаючи вдачі, дійшов до 15 сектора. На перших проводках з трави під берегом зненацька вискакує окунь грам на 100 , та я висмикнув йому приманку з пащі. До кінця 1хв. на передостанній проводці ,я все таки спіймав полосатого - 30гр, такий як перший. Після сигналу « Фініш !» - я в зоні 5-ій. Здзвонився з Олегом та Юрою , вони в зонах 1-й та 4-й.
Після 2-го етапу перерва 1 год. Йдемо до машин. Під час перерви перекусили, попідглядали за приманками на спінінгах спортсменів, які давно зняли «секретні» приманки.
3 етап. Моя зона «В» сектор 10. На протязі року, в цьому секторі добре ловився окунь. Хоча після 20хв. не було жодної покльовки. Міняю сектор, перейшов в сьомий. Поставив 3/4 на 1,5 гр. Джигаю по дну... чере 3хв. відчув легку потяжку, підсікаю – є! Відразу зрозумів, що це не мікро – окунь. Швиденько підтягнув рибу до берега не даючи їй жодного шансу на схід, бачу, що це щука. І ось вона вже на березі. Після зважування 220 гр. Давно я не витягував щупачка з таким азартом як на змаганнях. Довго не затримуючись пішов шукати вдачі в інших секторах. Година біганини нічого не дала, вертаюсь з кінця зони на початок. По дорозі зустрів суддю який розповів мені що у Вільлгуцького О. 3 риби – другий результат, Я – перший. Значить четвертим окунцем він мене обійде. 5хв. до кінця етапу біжу в третій сектор і все таки виловлюю там матросика. Напруга трохи спала! На останнй проводці Вільгуцький О. Таки втягує 4-го окушка. Сигнал «фініш» Я в зоні – 1.
Підсумувавши свої бали зрозумів що в мене є шанс попасти в призові місця . В результаті 3 місце – нормально!
Також хочу подякувати організаторам ,зокрема Олегу Риваку, всім суддям, Тані та Вові за смачну уху, учасникам за чесну боротьбу! Окремо хочу подякувати Тані за те , що дала тарілку та ложечку на уху, бо сам , готуючись до змагань, забув взяти.
Вітаю призерів, молодці!