Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Береговий спінінг. Ясниська. 03.10.10

Звіти зі змагань які проводять львівські риболови чи в яких вони брали участь

Береговий спінінг. Ясниська. 03.10.10

» 02.10.2010 08:35 pm

Полювання на Ясниського хижака

0.jpg

Організатори:
Львівський Клуб активного відпочинку
Федерація спортивного лову Львівської обл.

Спонсори:
Зображення Зображення

Місце проведення:
Ясниська (3-тє озеро)

Учасники:
1.jpg
Команда "Форсаж" м. Рівне
2.jpg
Команда "Хата рибака"
3.jpg
Команда "Upstream"
4.jpg
Команда "Аctive.lviv"
5.jpg
Команда "Золотий Карась"
6.jpg
Команда "Тегусигальпа"
7.jpg
Команда "Фарт" м. Луцьк

Судді змагання:
8.jpg
Ривак Олег
9.jpg
Борецький Володимир
10.jpg
Андрій

11.jpg
Винницький Назар
12.jpg
Рожок Олександр
13.jpg
Козлов Володимир

Пресса

Повідомлення: 505

Re: Береговий спінінг. Ясниська. 03.10.10

» 04.10.2010 10:18 pm

ЧУЖИЙ проти ХИЖАКА

6.jpg

Напевне, вже всі форумчани і клубники звикли, що Львівський клуб активного відпочинку постійно проводить спортивні змагання в різних напрямках рибної ловлі. Але ті, хто ще не приймав в них участі, не знає, як весело і дружньо вони проходять.

Ось і цього разу, заплановані рейтингові змагання зі спортивної ловлі хижої риби спінінгом пройшли весело і з оптимізмом.

А відбувалося все так…

Згідно попереднього обговорення, всі зареєстровані команди зібрались на повороті в с. Ясниська, для затвердження остаточного маршруту пересування до Ясниського хижака. Все відбувалось рано-вранці, в повній темряві, сповненої загадковості і азарту…

Прямуючи дорогою через ліс, при світлі фар ввижались чудернацькі силуети, які нагадували легендарного ясниського хижака.

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

О 7 ранку на озері, після остаточного збору всіх учасників, суддів і гостей, почалась реєстрація і видача маршрутних карточок з пересуванням в секторах (жеребкування відбулось напередодні в магазині «Золотий карась»). Після закінчення реєстрації, команди почали готувати снасті до визначної битви, та по-маленьку вирушили займати свої місця в секторах.

6.1.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg

О 8 ранку пролунала команда «Старт», і всі учасники закинули свої приманки в озеро, оповите ранішнім туманом і осяяне першим сонячним промінням.

21.jpg
22.jpg
23.jpg
25.jpg

Хижак не змусив себе довго чекати, і вислав на передову лінію фронту наймолодших і найсміливіших розвідників – окунців. Один за одним вони почали атакувати пропоновані їм приманки. Після вдалої розвідки, на полювання вийшли ще 2 щуки. Відчувши, що така велика кількість пропонованої здобичі виглядає сумнівно, щука зачаїлась на великій глибині, на якій дістати її ультралайтовими снастями було практично не можливо. І обмежившись вичікувальною позицією, окуні знов прийнялись за привабливі приманки.

31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg

На такій оптимістичній ноті завершився 1-й етап змагань, і учасники не маючи багато часу для відпочинку одразу поспішили змінити тактичні позиції у іншій зоні.

Пресса

» 04.10.2010 11:29 pm

ЧУЖИЙ проти ХИЖАКА

38.jpg

40.jpg
41.jpg
42.jpg
43.jpg

О 10.30 розпочався другий етап полювання на хижака. Команди чужих розташувались в засідці з камиша і трави, а деякі зайняли позиції на відкритій території, для відволікання уваги крупного хижака. Але активні атаки хижака припинились, обмежившись декількома сходами великої щуки, і рідкими покльовками дрібного окуня. Така ситуація зберігалась на протязі 2- х годин, залишивши деякількох учасників з нульовим результатом, погіршивши оптимістичний настрій на перемогу.

51.jpg
52.jpg
53.jpg
54.jpg

Після завершення 2-го етапу, команди зібрались на нараду. Під частайм-ауту учасники команд обговорювали між собою ситуацію пасивного кльову, яка не покращувалась, приймали рішення кардинальної зміни оснастки і приманок. Для покращення самопочуття і підтримання сил душевних і фізичних, учасники влаштували невеличкий обід перед вирішальним двобоєм.

Пресса

» 05.10.2010 12:24 am

ЧУЖИЙ проти ХИЖАКА

2.jpg

3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

О 13.30 розпочасвся 3-й і вирішальний етап змагань. Змінивши оснастку і приманки, чужі знову змінили своє розташування в секторах, сподіваючись таки зловити трофейного хижака, і вийти переможцем в цій нелегкій битві. Але сталося не так, як гадалося.
Три щучі покльовки знову змінилися на дрібних окунів, сіючи паніку і подив серед команд.
Найцікавіше було те, що останні кілька днів погода була стабільна, сонячно-хмарна, а на передодні змагань, було виловлено декілька хороших щук, і таких же окунів. А підводна розвідка подала дані про існування велетенського хижака, який знаходиться на самому дні озера.
Стабільно-пасивні покльовки так і продовжувались останні 2-і години, змушуючи учасників напружено і швидко видумувати нові проводки і модернізувати старі, постійно змінювати вагу приманки.
Але 3-ій етап завершився із здобиччю в декілька невеликих щучок, і трохи більше окуня, а решта учасників так і не змогли виманити на чесний двобій трофейного хижака.
Поки чужі мірялися силою з хижаком, нейтральні спостерігачі і гості, які приїхали подивитись на змагання, вирішили приготувати смачну і гарячу юшку для відновлення сил і підняття настрою всім командам.

11.jpg
12.jpg
13.jpg

Поки судді рахували результати, учасники мали можливість трохи відпочити, скласти зброю, і найголовніше, з мискою смачнющої юшки проаналізувати поведінку хижака, а використані стратегії порівняти з результатами.

По закінченню обідньої трапези, головний суддя змагань оголосив наступні результати змагань.

30.jpg
31.jpg
32.jpg

41.jpg
42.jpg
1.jpg

Команди переможці:
1-ше місце – зайняла команда «Золотий карась»
2- ге місце – зайняла команда «Апстрім»
З- тє місце – зайняла команда «Фарт»

Переможці в особистому заліку:
1-ше місце – Байда Юрій, здобув Кубок,золоту медаль, диплом, памятний значок, і приз від магазину «Золотий Карась».
2- ге місце – Вільгуцький Влад нагороджений срібною медаллю, дипломом, пам’ятним значком, і призом від магазину «Золотий Карась».
З- тє місце – Семчишин Роман нагороджений бронзовою медаллю, дипломом, пам’ятним значком, та призом від магазину «Золотий Карась».

Всі учасники отримали дипломи за активну участь та дипломи згідно здобутого місця, пам’ятні значки.

Дякуємо всім за участь та хороший настрій ;) До наступних зустрічей і перемог!

Пресса

» 05.10.2010 03:13 am

:idea: ЧУЖОЙ ПРОТИВ ХИЩНИКА на рыбалке

IMG_9149.JPG
Фак тично неблагоприятный ветер
IMG_9170.JPG
Кто-то закинул на карпа :)
IMG_9376.JPG
2/3 составляющей вкусной ухи
IMG_9452.JPG
Тайные протокольные письмена

Папараци

Повідомлення: 30

» 05.10.2010 12:59 pm

Фото та звіт як завжди на 5 з "+"!!! Вові та Тані респект!!! Судячи з фоток, особисто я приїхав відпочивати (тобто поїсти :fire та потанцювати "лезгинку" :D ), це все вдалось, крім того команда стала "срібною" а я ще і першим в нашій команді :f1: . До призів в лічці не дотягнув - таки спрацювали рибальські забубони – один ПЕРЕВІРЕНИЙ особистий мій - о 4.30 мені (побажали працівники ДАЇ, яки мене зупинили) "удачі" на змаганнях :susel: ну і ще один забубон для дилетантів на який я напоровся у 3-му етапі, результат провал (5-е місце) в 3-му етапі. Щодо самої рибалки - свої 10 окунів здобув на різної ваги джиг (від 2 до 8 грамів), переважно на дюймові твістери темних кольорів на дистанції "вибросу". Але безцінний досвід отриманий, висновки зроблені - вперед!!! Ну коли вже наступні змагання :D

кочевник
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 314

» 05.10.2010 02:34 pm

Хотів би подякувати організаторам, репортерам, суддям, учасникам.
Змагання були організовані на приємлемому рівні і, якщо не враховувати повного проавалу із обрахунком протоколів, справили максимально позитивне враження :wink:.
Нажаль, виступ нашої команди пройшов не найкращим чином у зв'язку із низкою об'єктивних та суб'єктивних чинників :). Проте, відразу видно що склад підібраний грамотно - всі члени команди в лічці набрали однакову кількість балів - по 11,5, зайнявщи 7,8,9 місця, відповідно...
Особливий респект за фоторепортаж зі змагань (Тані+Вові) та за смачнющу юшку (всім хто був причетний до її приготування) :D.
До зустрічі на Шепелі!

Smutok
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 671

» 05.10.2010 02:40 pm

кочевник написав:потанцювати "лезгинку" :D )
До призів в лічці не дотягнув

Чаще бы танцевал "лезгинку", то дотянул бы однозначно :D

Вова

Повідомлення: 2411

» 05.10.2010 04:21 pm

Відразу напишу - змагання мені дуже сподобались, високий клас учасників,
воля до перемоги і напруженість боротьби були присутні від початку до команди фініш.
А також хочу прикласти до звіту маленький додаток: - як це було
Востаннє редагувалось SAS в 20.11.2010 04:07 pm, всього редагувалось 2 разів.

SAS

Повідомлення: 214

» 05.10.2010 05:21 pm

Молодец!
Для первых попыток нормально, всю критику передам лично :)

Вова

Повідомлення: 2411

» 05.10.2010 08:44 pm

Сидячи на нудній парі вирішив написати звіт.

Змагання видались дуже цікавими, напруга трималася від початку до останніх секунд. Адже, найінтенсивнішими є змагання, коли всього лиш одна рибка може підняти тебе на кілька поділок вище по турнірній таблиці. Такими видалися змагання на водоймі в Ясниськах, яка є однією їз мох улюблених. Також суперники всі професіонали з чималим досвідом. Дружня атмосфера додавала інтересу, завдяки якій мені подобаються змагання незалежно від пори року, погоди і місця проведення змагань.

Отже, о 6:00 за мною заїхали Юра з суддями, і вже в 6:30 ми були на місці зустрічі. Дочекавшись всіх команд, ми колоною вирушили на місце змагань. Прибувши до місця дислокації, почали готувати спінінги до змагань та ділитися думками щодо приманок. Зібравши спорядження, зареєструвавшись, розійшлись по зонах.

1 етап. В мене зона «А» та 10-й сектор. Прийшовши на місце, стало зрозуміло, що сектор  дуже цікавий, зліва та прямо – травичка, праворуч різкий перепад глибини. Після сигналу старт вирішую починати з воблерів, 5 хв. полоскання не приносить жодної покльовки. В зоні доволі тихо, бачу, що Столяр витягнув матросика на МДЖ .Я також вирішив спробувати на «мікрушку», поставив 3/4 на 2-х грамах, ловлю в пів - води. Вже з першої проводки витягую хижака на берег, після короткої фотосесії окушок падає з рук на межу берега і води... але мені в азарті вдалося його спіймати в друге. На другій та третій проводці також витягнув окунів. Після чого почав експерементувати приманками та їх вагою, це не дало жодного результату. Ставлю знову ѕ на 2-х грамах і і справи пішли краще. Загалом в етапі спіймав 9 окушків, та кілька зійшло. З таким результатом Я в зоні 1.

Під час короткої перерви зустрілися з Риваком та Шпунтом . Вони в зонах токож відловилися добре. Поділилися у кого на що клювало та розійшлись по зонах.

2 етап. Іду в зону «С», сектор 2. Помітив, що під берегом багато трави, вирішив обловити її. Пробігавши пів -етапу по секторах- в мене 0. Здзвонилися з Олегом та Юрою, вони від нуля відійшли. Починаю міняти приманки, і на 1,5 грама виловив окушка. Радості повні штани. :D Шукаючи вдачі, дійшов до 15 сектора. На перших проводках з трави під берегом зненацька вискакує окунь грам на 100 , та я висмикнув йому приманку з пащі. До кінця 1хв. на передостанній проводці ,я все таки спіймав полосатого - 30гр, такий як перший. Після сигналу « Фініш !» - я в зоні 5-ій. Здзвонився з Олегом та Юрою , вони в зонах 1-й та 4-й.

Після 2-го етапу перерва 1 год. Йдемо до машин. Під час перерви перекусили, попідглядали за приманками на спінінгах спортсменів, які давно зняли «секретні» приманки. :)

3 етап. Моя зона «В» сектор 10. На протязі року, в цьому секторі добре ловився окунь. Хоча після 20хв. не було жодної покльовки. Міняю сектор, перейшов в сьомий. Поставив 3/4 на 1,5 гр. Джигаю по дну... чере 3хв.  відчув легку потяжку, підсікаю – є! Відразу зрозумів, що це не мікро – окунь. Швиденько підтягнув рибу до берега не даючи їй жодного шансу на схід, бачу, що це щука. І ось вона вже на березі. Після зважування 220 гр. Давно я не витягував щупачка з таким азартом як на змаганнях. Довго не затримуючись пішов шукати вдачі в інших секторах. Година біганини нічого не дала, вертаюсь з кінця зони на початок. По дорозі зустрів суддю який розповів мені що у Вільлгуцького О. 3 риби – другий результат, Я – перший. Значить четвертим окунцем він мене обійде. 5хв. до кінця етапу біжу в третій сектор і все таки виловлюю там матросика. Напруга трохи спала! На останнй проводці Вільгуцький О. Таки втягує 4-го окушка. Сигнал «фініш» Я в зоні – 1.

Підсумувавши свої бали зрозумів що в мене є шанс попасти в призові місця . В результаті 3 місце – нормально!  

Також хочу подякувати організаторам ,зокрема Олегу Риваку, всім суддям, Тані та Вові за смачну уху, учасникам за чесну боротьбу! Окремо хочу подякувати Тані за те , що дала тарілку та ложечку на уху, бо сам , готуючись до змагань, забув взяти.

Вітаю призерів, молодці!

Дядько_Sem

Повідомлення: 74

» 06.10.2010 10:24 pm

Невеличкий звіт переможця наших змагань Байди Юрія.Взято з Волинського сайту...
В гості до Львова їздити полюбляємо з багатьох причин: чудові друзі, сильні спінінгісти, теплі стосунки.Так і цього разу вирішили, що обов'язково їдемо. На жаль "РАКЕТА" не змогла поїхати в повному складі і тому Віктору довелось відбиватись за всіх самому. От же - ранок, Львів, кава, зустріч з братами по зброї. Плутаємо сліди у лісі - і ми на місці. Швидкі хвилини підготовки, початок.
Стартую в зоні "С" сектор 15(останній).Перший кидок приманки і розумію, що даремно не взяв термос,а то встиг би і чаю попити,а так як термос лишив в машині починаю шукати найважчі "бошки" зі свого арсеналу. І так зупиняюсь на 8гр.,але і така вага падає досить довго так, що є час помилуватись осіннім ранком - "красотень" . Сектор випав досить цікавий з перепадом глибин, вирішую досконало його обловити і як результат чотири окуня. Час спливає досить швидко, кінець під-туру, далі перехід в п'ятий сектор. Маленька перерва і знову в "бій". Роблю спробу зекономити час, ловлю під ногами - нуль. Переходжу знову на важку артилерію та шукаю цікаві рельєфи дна. В одному з секторів це мені вдалось, можу точно сказати риба вся трудова, дуже прошена.Фініш першого туру - в заліку десять риб - все "Good".
Другий тур стартую в зоні "А". По дорозі зустрічаю хлопців - усі з рибою - чудово. Коротка розмова, обмін думками і вперед по секторам.
Швидко зловлена риба "троха" заспокоює, але погоди ще не робить. Записую рибу в протокол і бачу, що я там не один, Олександр та Костянтин вже встигли відмітитись - "молотчаги". Одразу пощастило стати на рибу, стартова точка приносить три рибини, а далі тиша.
Міняю сектор за сектором - нічого. Так доходжу до першого сектора - в торбі не прибуло. Запустили земснаряд, з'явилась течія але це не яким чином не змінило становище.Година вичерпана все лишилось без змін. Другій під-тур стартую з першого сектора, вирішую ретельно його обловити, але на жаль пусто.Правда кінцівка виявилась цікава.Ловлю поряд з Костьою по хвостам в нас рівно, але його "полосаті" явно "мордатіші". Реально треба ще один хвіст,вертаюсь на точку з якої починав другий тур, "пруха"- ловлю на останній хвилині. Роблю зупинку біля судді.В зоні - перший, є шанс, зацепився?! Хлопці теж з рибою
Перерва і третій тур розпочався. Для мене він став самим складним.Стартую з п'ятого сектора, поряд нікого. Стало одиноко - побіг шукати людей. Побачив Вільгуцького (старшого) - попустило. Роблю зупинку, стаю ловити у 8 секторі. Маю дві чіткі покльовки - реалізація нульова.Сусід зліва ловить щупака, Саша - окуня,а в мене одне "розстройство". Останній старт. На перших хвилинах заробляю потужний удар і знову промах. Далі просто полощу приманки. Лишається хвилин десять. Пристріляв один бугорок - видно дістав я їх так, що один не втерпів, та повісився - що і треба було довести.Команда три тури з рибою сподіваємось на призи.
А далі - швидкі збори до дому, смачна юшка , нагородження........ все стало на свої місця.
Команда "ФАРТ" вітає всіх учасників з святом, яке відбулось, призерів з призами, чемпіонів з чемпіонством. До нових зустрічей.
Окрема подяка Вільгуцькому Олександру за заочне знайомство з водоймою, Пономаренко Костянтину за вагову підказку, Риваку Олегу - за шнапс. Хай щастить!!!

Вдячні всім за поздоровлення

Jigmen

Повідомлення: 253

Повернутись в Звіти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей